Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd 20

 • Auteur
  Berichten
 • #10519840

  Ik heb een vraagje, ik ben nu 9 maanden gestopt met de prikpil.

  Ik ben nu 8 dagen overtijd maar test elke x negatief alleen ik voel me wel zwanger super moe wat totaal niets voor mij is. met eten maken kan ik de geur niet weerstaan en een super vieze smaak in me mond ook al poets ik die nu 4 x op een dag. En gisteren avond ook overgeven was ineens misselijk overgeven en het was weg. Kan mijn test na 8 dagen en later wel nog positief uitpakken of niet?

  #10519844 Quote

  Het kan altijd. Misschien maak je nog niet zoveel hcg aan. Maar het kan ook goed zijn dat je lichaam nog aan het resetten is. Meestal slaat de vermoeidheid toe rond je 8 weken zwangerschap. Maar kan altijd natuurlijk. Als ik jou klachten zo hoor zou je ook egt wel positief moeten testen denk ik. Ik denk dat je lichaam nog helemaal aan het resetten is


  Annnee
  Bijdrager
  #10519846 Quote

  Hoi,

  Heb hier hetzelfde voor! Ben 7 dagen overtijd en normaal is mijn cyclus altijd spot-on. Vanmorgen nog negatief getest dus snap er niet veel van.

  Ik hoop met je mee!

  #10519848 Quote

  Ik snap der ook niets van ik heb bijna alle testen geprobeerd en geen 1 is positief moet ik het nu afwachten ik heb de huisarts gebeld en die zegt dat ik nog 2 weken moet wachten…

  #10519850 Quote

  Ik hoop het ook!


  Annnee
  Bijdrager
  #10519855 Quote

  Ik denk dat er niet veel meer is dat je kan doen… Het zullen twee heel onzekere weken worden 😕 Je kan natuurlijk volgende week altijd nog eens testen!

  Begrijp dat de onzekerheid zo vervelend is..

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10519925 Quote

  Hoi, 

  Hier nu exact hetzelfde.

  Wij zijn ermee bezig maar ook hier 2 a 3 dagen overtijd. We hebben wel geklust op de dagen dat het zou moeten volgens de kalender maar ook alle testen zijn negatief. Nu was mijn laatste menstruatie 11 december. Maar hebben wij op oudjaarsdag weer de liefde bedreven. Maar is dat mogelijk week voor dat de menstruatie zou moeten beginnen? En wanneer kan ik het dan beste weer testen?.  Het is voor mij ook zolang geleden dat ik niet weet na hoeveel tijd ik positief testte. Hoop dat jullie me iets kunnen vertellen hierover en wanneer ik dan weer zou moeten testen


  BCW
  Bijdrager
  #10519935 Quote

  Als je op 11 december ongesteld bent geweest en je hebt een cyclus van 28 dagen dan verwacht je rond 25 december je eisprong en 8 januari je menstruatie. Heb je altijd een regelmatige cyclus? En weet je hoe lang je cyclus duurt?

  #10519944 Quote

  Hoi ja altijd na 27 dagen dan krijg ik lichtelijk bloedverlies volgens mij is dan ook altijd de startdag van de menstruatie. Meestal dag erna is het losgebroken. Maar idd klopt wat je zegt mijn kalender geeft ook 25 aan. Maar testen zijn negatief. Kalender geeft 31 december aan als kleine kans op zwangerschap. Vandaar dat ik me afvraag wanneer ik het beste dan weer kan testen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct