Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd 41 Weken Caulophyllum

 • Auteur
  Berichten

 • Cato
  Bijdrager
  #10465328

  Hi ladies ik ben 41+1 vandaag. Voor de 4e x gekeken of ik gestript kan worden, dit is niet het geval. Ik lees op internet over de pillen caulophyllum thalictroides (30k). Ik heb ze besteld en krijg ze morgen binnen. Heeft iemand hier ervaring mee? Mijn vk kende het niet.


  MamaE
  Bijdrager
  #10465336 Quote

  Nee zegt me niks, maar je hebt nog eventjes te gaan tot 42 weken toch? Je zit dus nog steeds binnen de normale termijn!
  Succes met de laatste loodjes!


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10465365 Quote

  Ik heb toen goede ervaring gehad met voetreflexmassage, was sowieso prettig en zorgde voor net een beetje ontsluiting, waardoor ik de dag erna gestript kon worden en daarna begon de bevalling. Sterkte met het laatste stuk, dat wachten is niet leuk!

  #10465377 Quote

  Hi,

  Ja, hier iemand met ervaring! Ik had een ‘snuif’ variant. Bij 37 weken elke ochtend en avond even ruiken aan een flesje. Ik weet niet of het op korte termijn effect heeft want ik ben bevallen bij 40+2 dmv inleiding. Ik heb dus 3 weken lang er gebruik van gemaakt. Bij het plaatsen van het ballonnetje bleek dat het niet nodig was omdat ik al 2cm had. Nooit iets van voorween gevoeld. En wat ze nog nooit eerder hadden gezien was dat mijn baarmoedermond bij de 2cm al was gekanteld en erg week was. Uiteindelijk in 5,5 uur bevallen incl 10 minuten persen. Bij een tweede gebruik ik dat spul gewoon weer!

  Succes met de laatste loodjes


  Cato
  Bijdrager
  #10465382 Quote

  Bedankt voor deze eerste nuchtere reactie, dit brengt mij met beide benen op de grond… Vind het erg lastig om nu in de wacht te staan maar onze babe heeft natuurlijk nog even….


  Cato
  Bijdrager
  #10465387 Quote

  Bedankt voor jullie reacties!

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  MamaE
  Bijdrager
  #10465398 Quote

  Jaaa die laatste periode duurt zo lang!! En je bent vooral zo nieuwsgierig naar je kleintje, ik weet er alles van want ik ben ook ruim na de uitgerekende datum bevallen.


  MamaE
  Bijdrager
  #10466204 Quote

  Hoi Cato, ik ben eigenijk wel benieuwd of je al bent bevallen of nog steeds aan het wachten bent?


  Cato
  Bijdrager
  #10471470 Quote

  Hi mama E, ik ben uiteindelijk bevallen precies op week 42.. Op 6 juli. die kleine heeft het lang volgehouden, en mama ook 🙃. Deze pilletjes deden uiteindelijk niet zoveel bij mij. Wat wel hielp, voor mijn gevoel, was een goeie voet reflex voor opwekking. Ik voelde namelijk tijdens de behandeling onder mijn voet continue mijn baarmoeder samentrekken en in de avond is het toen begonnen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct