Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd, diarree, negatieve test, narcose gehad deze maand

 • Auteur
  Berichten
 • #10459558

  Goede avond,

  Laat ik even iets van de voorgeschiedenis vertellen..  

  In februari 2020 heb ik een bbz gehad, waarna ik methotrexaat heb gekregen. We hebben het daarna iedere maand geprobeerd maar helaas zonder resultaat. In februari dit jaar heb ik een hsg gekregen, voor hoever ze konden zien waren mijn eileiders goed doorgankelijk. Sinds november 2020 houd ik mijn cyclus goed bij en tot nu toe is elke cyclus 29 dagen. 

   

  Nu ben ik 1 dag overtijd, heb ik last van diarree, zijn mijn borsten wel gevoelig maar niet overdreven en heb ik vanmorgen getest, maar deze was helaas negatief. 

  Mijn vorige cyclus begon 13 mei, op 2 juni ben ik 4 uur onder narcose geweest voor een operatie en ik wil graag weten of ik hier door ook overtijd kan zijn of dat er toch nog een kans is dat ik zwanger ben?

  Iemand die mij kan helpen of hier ervaring mee heeft?

   

  X char


  Jillla
  Bijdrager
  #10459605 Quote

  Hoi, de keren dat ik onder narcose ben geweest was mijn cyclus van slag! Ineens een halve week tot week later pas mijn menstruatie. Kijk het dus nog even aan want hier kan het ook aan liggen.


  Lewis
  Bijdrager
  #10459658 Quote

  Ik ben sinds mijn bevalling wat regelmatiger. Voorheen cyclussen van 28-49 dagen. En nu 30-36 dagen. Ik heb 1 uitschieter, en dat was in december. Ik was toen geopereerd, en mijn eisprong kwam een volle week later, en mijn menstruatie dus ook.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct