Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd En Misselijk

 • Auteur
  Berichten

 • MirandaT
  Bijdrager
  #10250250

  Hallo, iemand ervaring met week overtijd, misselijk en opgeblazen gevoel?

  Testen zijn tot nu toe negatief.

  Hoor graag jullie ervaring en ideeen

  Mvg Miranda


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10250293 Quote

  Hoi Miranda,

  Kan van alles zijn. Sommige vrouwen zijn inderdaad zwanger en testen pas ruim nadat ze overtijd zijn pas positief. Heb je normaal een hele regelmatige cyclus? Door stress bijvoorbeeld kan je menstruatie ook uitblijven.

  Veel eerste symptomen van menstruatie en zwangerschap lijken op elkaar dus het is heel moeilijk te zeggen. Misschien over een week, als je menstruatie niet door is gekomen, nog eens testen en als deze weer negatief is een bloedtesten vragen bij de huisarts? 


  MirandaT
  Bijdrager
  #10250374 Quote

  Hoi Miranda, Kan van alles zijn. Sommige vrouwen zijn inderdaad zwanger en testen pas ruim nadat ze overtijd zijn pas positief. Heb je normaal een hele regelmatige cyclus? Door stress bijvoorbeeld kan je menstruatie ook uitblijven. Veel eerste symptomen van menstruatie en zwangerschap lijken op elkaar dus het is heel moeilijk te zeggen. Misschien over een week, als je menstruatie niet door is gekomen, nog eens testen en als deze weer negatief is een bloedtesten vragen bij de huisarts?

  Cyclus is altijd het zelfde, en ben tijdens mn normale menstruatie nooit zo misselijk en nooit deze klachten.  En zover ik momenteel weet heb ik geen stress, als ik alles bij elkaar op schrijf/typ kom ik op internet maar op 1 ding uit en dat is de zwangerschapssymptomen.

  Ben normaal ook nooit over tijd.


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10250531 Quote

  En je bent nu exact een week overtijd? Als het uitblijft zou ik denk ik iedere 2 a 3 dagen toch even een testje doen en mochten ze over een week nog negatief zijn; huisarts bellen en bloedtest vragen. 

  Ben je overigens niet recent gestopt met anticonceptie? Al langer van de anticonceptie af en al langer dus normale cyclussen? Dat je lichaam niet nog aan het ontpillen is? Daar lees ik in je begin topic niets over terug. Dat kan ook nog een ding zijn. 


  MirandaT
  Bijdrager
  #10250657 Quote

  Ben idd al tijdje van de pil af, aangezien ik in begin eind juli positief teste maar uiteindelijk weer negatief en gewoon na 1/2 weken weer ongesteld. Was afgelopen vrijdag week overtijd.

   


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10251492 Quote

  Dat is echt al een tijdje overtijd. Nu nog steeds? En heb je alweer een testje gedaan? Die van het Kruidvat 2v5 zijn best gevoelig.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct