Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd en negatieve test

 • Auteur
  Berichten

 • Daisy Kurt
  Bijdrager
  #5696255

  Goedemorgen. Ik ben sinds de geboorte van mijn dochtertje niet meer aan de pil (2013). Mijn menstruatie is altijd de 8ste van de maand, op de 6 of 7de al voorstondes daarvan. Afgelopen maandag ben ik niet ongesteld geworden en dat ben ik nog steeds niet. Dinsdag had ik een klein beetje roze afscheiding bij het afvegen en woensdag was mijn test negatief. Mijn eerste zwangerschap was ik 7 weken toen ik er achter kwam. Kan het zijn dat ik nu alsnog positief ga testen? Ik heb eigenlijk nergens last van, behalve een beetje buikpijn. Bedankt!!


  justborn2016
  Bijdrager
  #5696501 Quote

  Ik zou over een paar dagen nog een keer testen. Misschien dat je hcg waarde nu nog te laag is en over een paar dagen wel anders test.

  Ik had zelf ook nergens last van. Niet anders ruiken niet misselijk geen zin in andere dingen. Het is dat ik een dikke buik kreeg anders zou ik niet weten door andere dingetjes dat ik zwanger zou zijn.

  Ben benieuwd! Succes


  Lona78
  Bijdrager
  #5696561 Quote

  Hier ook 4 dgn overtijd en een negatieve test… Heb in juni een curettage gehad ivm een miskraam en daarna volgens m’n normale cyclus weer 1x ongesteld geweest. Bij de vorige keer ook absoluut geen last gehad van verschijnselen en nu ook niet.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct