Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd Maar Negatieve Test 10

 • Auteur
  Berichten

 • Whatsername
  Bijdrager
  #10482306

  Afgelopen donderdag was mijn NOD, ik zit inmiddels dus 4 dagen na NOD. Normaal is mijn cyclus binnen 1 dag afwijking. Vanmorgen heb ik met ochtend urine een zwangerschapstest gedaan (dipstick van 2besure). Op deze was heel licht een tweede streepje te zien, maar de test was echt niet positief als je dit streepje vergeleek met de controle streep.Ik weet dat deze testen niet hoog aangeschreven staan, maar ik had geen andere in huis. Deze heb ik bij mijn ovulatietesten gekregen. Dan gelijk mijn volgende punt: ik gebruik ovulatietesten en weet dat ik op 11 augustus mijn eisprong heb gehad. Naast de positieve ovulatietest, liet mijn lichaam dit ook weten met symptomen. Kan het dat, terwijl ik dus vrij zeker weet dat ik een eisprong heb gehad, mijn menstruatie nog uitblijft en ik niet zwanger ben? Ik heb wel wat symptomen (vermoeid, misselijk), net zoals voor mijn MK, maar weet niet wat ik nu moet denken. Natuurlijk ga ik morgen als de Kruidvat open is daar een andere test halen, maar ik leef in een gehucht met gesloten winkels op zondag.. Verder lees ik over de zwangerschapstesten van 2besure vooral foutieve positieve testen, en niet over negatieve testen.Ik begrijp dat jullie niet kunnen zeggen of ik wel of niet zwanger ben, maar heeft iemand tips? En wilde ook even mijn verhaal kwijt..


  Isabell
  Bijdrager
  #10482309 Quote

  Ik heb precies het zelfde, één keer te vroeg (2 dagen voor nod) getest en toen 1 dag over tijd maar deze was negatief. Maar volgens mij was het ook een late innesteling (als het al zo is?). En heb ik heel licht bloedverlies gehad maar niet zoals een menstruatie. En dat is nu gestopt (hopelijk) blijft dat zo. Maar snap er helemaal niks meer van haha. Misschien kun je over twee dagen nog eens testen? Dan zou je hcg wel weer gestegen moeten zijn. Spannende tijd hè?


  baby april
  Bijdrager
  #10482311 Quote

  Goedemorgen, ik zou de 2voor5 halen bij het Kruidvat en dinsdag ochtend nog eens testen. Misschien is je HCG nog niet hoog genoeg 🙂 suc6!


  Whatsername
  Bijdrager
  #10482312 Quote

  Ja ik wil idd die 2v5 even gaan halen. 
  Voor ik mijn MK kreeg was mijn hcg hoog genoeg om bij 3 dagen NOD positief te testen, dus dacht nu heb ik wel lang genoeg gewacht..Ben niet zo geduldig haha! 
  Wellicht rij ik zo wel even naar een Kruidvat die vandaag wel open is om ze op te halen, kan ik er vanmiddag nog 1 doen..

   


  Whatsername
  Bijdrager
  #10482313 Quote

  Ja ik wil idd die 2v5 even gaan halen. 
  Voor ik mijn MK kreeg was mijn hcg hoog genoeg om bij 3 dagen NOD positief te testen, dus dacht nu heb ik wel lang genoeg gewacht..Ben niet zo geduldig haha! 
  Wellicht rij ik zo wel even naar een Kruidvat die vandaag wel open is om ze op te halen, kan ik er vanmiddag nog 1 doen..

   


  Lisette
  Bijdrager
  #10482316 Quote

  Het is misschien wel verstandig om je ochtendurine te pakken. Ik snap dat je het direct wil doen, maar ze raden meestal de ochtend aan. Ik zou het morgenochtend pas doen.
  Succes!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Hopsakee
  Bijdrager
  #10482347 Quote

  Mijn tweede streep is nog nooit qua kleur in de buurt gekomen van de controle streep, altijd wel lichter.
  Dus denkt dat dat weinig zegt


  MamaVanMJR
  Bijdrager
  #10482348 Quote

  Streep=streep en dus zwanger! Gefeliciteerd 💜💙


  Whatsername
  Bijdrager
  #10482376 Quote

  Mijn tweede streep is nog nooit qua kleur in de buurt gekomen van de controle streep, altijd wel lichter.Dus denkt dat dat weinig zegt

  Is dit dan weer anders dan bij de ovulatietesten? Want daar springt die tweede streep bij mijn positieve testen er echt uit in verhouding met de controlestreep.

  ik heb inmiddels een setje van Kruidvat 2v5 gekocht. Eens kijken of ik het tot morgenvroeg vol hou. Wil nog niet te blij zijn met het overtijd zijn. Heb het gevoel dat ik elk moment alsnog ongesteld word, wat dat betreft is het vertrouwen in mijn eigen lichaam wel iets minder na de MK. We gaan zien wat er de komende dagen gebeurt: positieve test of ongesteld..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct