Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

overtijd maar negatieve test

 • Auteur
  Berichten

 • duimelijntjee
  Bijdrager
  #10252780

  Ik zit er even flink doorheen, we zijn nu 10 maanden bezig om zwanger te worden. En deze maand had ik afgelopen vrijdag ongesteld moeten worden. 

  Ik heb een super stabiele cyclus van 26 dagen en vandaag dus dag 30. Maar zoals jullie al zien. Een negatieve test vanochtend en gisteren en eergisteren.

  Kortom ik snap er niks meer van. Ik heb ook nul krampen gehad of iets. Normaal wel altijd een week voor dat ik ongesteld moet worden en dan dagelijks. Alleen vrijdag wat gerommel maar niet echt te benoemen.

  Normaal doe ik altijd ovu testen. Deze maand niet en dus niet zeker wanneer mn ei is geweest maar die was altijd met ovu testen op dag 13.

  Kortom iemand die dit ook heeft gehad? en toch zwanger was? Of niet? HELP

  ohja wel wat symptomen maarja geen idee dus.  


  Jooojooootje
  Bijdrager
  #10252794 Quote

  Ik heb het ook een keer gehad, een half jaar geleden. Normaal altijd een stabiele cyclus van 28 dagen. Maar toch uiteindelijk 10 dagen overtijd voor ik ongesteld werd. Tien dagen spanning voor niets.. de huisarts zei toen na een week weer testen. Dus wie weet.. succes!! 


  Jooojooootje
  Bijdrager
  #10252795 Quote

  Ik heb het ook een keer gehad, een half jaar geleden. Normaal altijd een stabiele cyclus van 28 dagen. Maar toch uiteindelijk 10 dagen overtijd voor ik ongesteld werd. Tien dagen spanning voor niets.. de huisarts zei toen na een week weer testen. Dus wie weet.. succes!! 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10252801 Quote

  Poeh, lastig gevoel is dat hè! Ik heb 1x 3wn cyclus van 54 dagen gehad, toen mocht ik bloed komen prikken. Maar achteraf was ik nog helemaal niet zo regelmatig ongesteld en vlak na de uitslag werd ik ongesteld. 

  Het kan zijn dat jouw cyclus ook ineens van slag is. Maar het kan eventueel ook een late eisprong / innesteling zijn waardoor je pas later positief test. Helaas zit er niks anders op dan afwachten. Sterke de komende dagen! Hoop dat je snel een positieve test in handen hebt. 

  #10253215 Quote

  Hoi Duimelijntje,

  Het kan heel goed dat je nog niet positief hebt getest, maar dat je wel zwanger bent. Misschien was je innestelling laat. Ik zou naar de Action gaan, daar zijn testen 2 voor 1,50. Iedere ochtend even een test doen 🙂

  Althans, als dat je rust geeft 🙂

  Liefs Belle

  #10253281 Quote

  Hallo, ik ben nieuw hier.. 

  Lees wel altijd veel, maar dacht nu misschien ook wel fijn om van me af te schrijven!

  We zijn nu sinds mei bezig voor een 2e kindje. Vrij constante maat lange cyclus van 32/34 dagen. Heb altijd ovulatie test van clear blue gebruikt maar al die tijd geen smiley.. Ook nu weer geen smiley maar wel overtijd, nu op dag 47!! Misselijk, licht in mijn hoofd, pijnlijke borsten en blauwe aders. Precies als bij mijn eerste.. Alle testen negatief! Gisteren bloed geprikt bij de huisarts.. Mag straks bellen voor de uitslag!! Verwacht er eigenlijk niets van maar zo onzeker van wat is er dan, en waarom geen positieve ovulatie testen.. Bij mijn eerste was het meteen raak, en had ik wel de smiley..

  Nog heel even afwachten… 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10253867 Quote

  Spannend. En heb je al meer nieuws?

   

  Ook hier misschien een hele late innesteling?

  #10253920 Quote

  Helaas, ook de bloedtest negatief.. 

  Nu moet ik afwachten tot ik ongesteld wordt, blijft het uit dan mag ik een echo laten maken.. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct