Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd maar negatieve test

 • Auteur
  Berichten
 • #10459243

  Hallo allemaal,

   

  Eerste keer dat ik iets op een forum plaats maar wil even ervaringen uitwisselen.

  Ik ben begin dit jaar gestopt met de pil, ik had meteen een regelmatige cyclus, 29/30 dagen. Vandaag zit ik op dag 37 en nog niks, heb ook 0 idee dat het eraan zit te komen. Wel staan mijn borsten op klappen en doen behoorlijk pijn. Op opgezette schaamlippen en flink vochtig down under. 

  Huisarts al gebeld, heeft aangegeven zondag nog eens te testen en anders maandag bloed laten prikken. 

  Iemand die soort gelijk iets heeft of heeft gehad? Ik hoor het graag.

  Groetjess


  Weegschaal
  Bijdrager
  #10459257 Quote

  Jep nagenoeg het zelfde 🙃 inmiddels bijna dag 60… Twee weken geleden hcg (en de rest) geprikt. Tussentijds nog twee hele lichte bloedingen gehad van 1,5 dag. Twee positieve ovulatie testen op dat 13 en dag 49. Geeeen idee waar ik nou aan toe ben……..

  Wel binnekort daardoor een echo.. over 4 wkn. Vervelend he die onzekerheid!

  #10459267 Quote

  Oohjeee als ik jou hoor mag ik niet klagen😱 60 dagen! Heel veel succes bij de echo hoop voor je dat ik je tegen die tijd mag feliciteren! Die onzekerheid is inderdaad erg vervelend, wat kan je lichaam je toch voor de gek houden hè. 

  Wie weet hoor ik nog van je 

   

  #10459370 Quote

  Ik heb exact hetzelfde Gebruiker10333417. Vandaag 61 dagen overtijd, mag ik vragen op welk moment jij besloot contact op te nemen met de huisarts? Ik ben nu 7 maanden gestopt met de pil, redelijk regelmatige cyclus meteen en nu ineens al 61 dagen. 3 weken terug een week enorm misselijk geweest en mijn borsten zijn enorm gevoelig. Helaas blijven de testen negatief. 


  Weegschaal
  Bijdrager
  #10459371 Quote

  Ja ben erges in midden dag 40 contact op gaan nemen met huisarts. Er na bloed geprikt. Heb sinds een week ook gevoelige borsten. Ga volgende week weer opnieuw testen. Maar kijk vooral uit naar de echo!

   

  Heb nu ook zowel twee weken geleden als nu weer heeel licht rozig bloedverlies. Temp is weer licht gestegen.. zit nu op 37,0 gelijk na wakker worden rond 6 uur half 7.

  #10459394 Quote

  Die gevoelige borsten etc. geven zoveel hoop he. Bij mij zijn mijn tepels zelfs al een week paars blauw, dit heb ik nooit gehad. Was jouw bloeduitslag negatief? Ik hoop voor je mee op goed nieuws tijdens de echo.

  Vanmorgen had ik een kruidvat 2 voor 5 euro test en deze gaf een plusje aan (normaal moet er een 2e verticale lijn komen). Iemand hier ervaring mee?  

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Emma Donker
  Bijdrager
  #10459721 Quote

  Bij de Kruidvat test moet het een kruisje zijn. X dat klopt helemaal. 


  Sannnie
  Bijdrager
  #10459728 Quote

  Hi allemaal,

   

  Ik herken mij toevallig in bovenstaande. Door middel van ovulatietesten weet ik dat ik 27/5 m’n eisprong heb gehad. Ik ben tot op heden niet ongesteld geworden en de testen zijn negatief. Vanmorgen een early test van de Action gedaan en deze lijkt heel licht positief, maar alleen als ik wat heen en beweeg.

  Ik merk dat ik veel spanning erom krijg. Afgelopen april hebben wij een miskraam gehad. 

  Morgenochtend doe ik nog een vroege test om te kijken of het wat beter zichtbaar is. Anders de huisarts maar bellen om bloed te laten prikken. 

  Naar hè dat wachten en die onzekerheid..

  Groetjes, 

  #10460163 Quote

  Hoi Sannie,

  Da’s nog een stukje verder inderdaad! En hoe was je test vanmorgen?

  Ik ben vandaag een klein beetje gaan bloeden, alleen bij afvegen. Wat krampjes onderin de buik, dus denk dat m’n menstruatie eraan komt helaas.

   

  Groetjess

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct