Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd Maar Test Negatief 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10267083

  Dag dames,

  Ik menstrueer altijd om de 28 à 29 dagen. Vandaag ben ik 5 dagen overtijd… Zit op dag 33. Tijdens de eisprong wezen klussen en ik dacht yes, volgens mij ga ik nu zwanger raken!

  Vanochtend met ochtend urine getest, jammer genoeg negatief. En ik heb het een beetje last van roze bloedverlies. Paar druppels…

  Nu vraag ik mij af, zijn er andere dames die hetzelfde hebben meegemaakt en alsnog positief hebben getest? Ik moet natuurlijk aankijken of mijn menstruatie gaat doorzetten, dus dat het bloed meer wordt.. maar stel het blijft hierbij, wat moet ik doen? Kan ik alsnog kans maken op een zwangerschap? Ik heb nog steeds steken in mijn onderbuik en opgezwollen en pijnlijk borsten. Gisteren ook echt last gehad van maagzuur en misselijkheid.

  Het is zo’n onzekere periode en ik weet dat ik geduld moet hebben, maar wellicht zijn er dames die ervaringen hebben.

  Ik hoor het graag!

  Groetjes, Sandra

  #10267302 Quote

  Ik ben was vorige maand een week overtijd voor ik ongesteld werd. Dus je kan een langere cyclus hebben. Maar er is ook nog een kans dat je zwanger bent. Als je over 2 dagen nog niet ongesteld bent, zeker nog een keer testen. Want zwangerschapshormonen verdubbelen om de 2 dagen volgens mij 🙂 

  #10267420 Quote

  Ja en ik ben vandaag ook ongesteld geworden, op naar de volgende ronde! Ik ga maar volgende keer met specifieke ovulatietesten werken, want nu ging ik er vanuit dat mijn eisprong gaande was. Waarschijnlijk heb ik ook een verlate eisprong gehad :(.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct