Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd Seks 48u Na Positieve Ovulatietest

 • Auteur
  Berichten
 • #10450720

  Goeiemorgen,

  Een vraagje. Ik deed 2 weken terug een positieve ovulatietest op dinsdagochtend. Op donderdagochtend hadden mijn vriend en ik seks. Ik ging er vanuit dat mijn ovulatie al gepasseerd was maar lees nu dat een ovulatietest ook 1 of 2 dagen voor de effectieve eisprong positief kan zijn? Ik gebruikte de Clearblue Advanced test. Bestaat er een kans dat ik zwanger zou zijn? Ik verwacht mijn menstruatie gisteren / uiterlijk vandaag. 

  Groeten,

  Tinne

  #10450733 Quote

  Ovulatie test is inderdaad positief voor je je eisprong hebt. Dus het zou kunnen. Ik neem aan dat als je ovulatie testen gebruikt dat je ook probeert zwanger te worden? In dat geval zal ik voor je duimen!

  #10450809 Quote

  Dankjewel voor je bericht 🙂 

  We proberen inderdaad zwanger te worden maar het was er helaas op de dag van de positieve test en de dag nadien niet van gekomen. Dus is dacht dat er geen kans meer toe was. Spannend dus!! 

   


  Lewis
  Bijdrager
  #10450868 Quote

  Je ei springt meestal rond 24, maar soms wel 48 uur na de positieve ovulatietest. En nadat je ei gesprongen is, is er ongeveer 10 uur de tijd voor een bevruchting. 

  Ik heb zelf in een vruchtbaarheidstraject gezeten en daar is me verteld dat 2 dagen na de positieve ovulatietest veel minder kans is dan de dag erna. Dat is met onderzoek aangetoond. Maar het is niet onmogelijk. Dus je kan altijd hopen natuurlijk.

  #10451375 Quote

  En? Heb je al een test gedaan?

  #10461215 Quote

  Hoi, helaas was het vals alarm.  

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct