Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overtijd, test negatief

 • Auteur
  Berichten

 • MamaUitTwente
  Bijdrager
  #10020706

  Hoi dames!

  Ik ben in januari gestopt met de pil en had direct een regelmatige cyclus van 28/29 dagen.

  Nu is het zo dat ik al 4 dagen overtijd ben en mijn testen negatief blijven. Heb al verschillende testen gebruikt, maar overal blijft of het tweede streepje weg, of zoals vanmorgen bij de clearblue toch echt een duidelijke: Niet zwanger.

  Zijn er mensen die zich hier in herkennen? Hebben jullie uiteindelijk wel of geen positief nieuws gehad? En wanneer zijn jullie eventueel naar de huisarts gegaan?

  Vind het allemaal zo onzeker nu, en we willen zo graag…
  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen..


  EmsieB
  Bijdrager
  #10020718 Quote

  Hey LiefSchaapje. Sommigen testen pas na een week positief, dit heb ik zelf ook een keer gehad. Ik zou gewoon even afwachten en over een paar dagen opnieuw testen. Ik weet het: super spannend allemaal! 

  Probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn, je lichaam kan je soms daardoor ook flink voor de gek houden 😑

   


  Eliefje
  Bijdrager
  #10020831 Quote

  Hoi Liefschaapje!

   

  mijn eerste dag vn mn laatste menstruatie was 22 juni. Ik ben nu 14 dagen over tijd voor mn menstruatie. Tot op heden heb ik telkens negatief getest. Ook de clear blue test gaf aan ‘NIET ZWANGER’ :(.

  Ik ga volgende week weer testen. Ik vermoed dat die ook negatief zal zijn. Als dat het geval is dan ga ik afspr maken bij mijn HA.  

   

  Gr. Elif


  MamaUitTwente
  Bijdrager
  #10021025 Quote

  Hè EmsieB

  is dat bij jou uiteindelijk wel op een goede zwangerschap uitgelopen?

  want ik zie ook regelmatig voorbij komen op t internet, dat het dan een miskraam wordt. Misschien maak ik mezelf wel gek hoor, door alles op te zoeken, maar het duurt zo lang haha

   

  Hoi Elif,

  wauw! 14 dagen al?! Heb je al eens eerder zo’n lange cyclus gehad? Of komt dit bij jou ook zo uit het niets? Knap dat je zo lang kan wachten. Ik dacht bij mezelf, als ik nou een week overtijd ben ga ik de HA bellen. Ik weet niet of ik het nog een week of 2 uit kan stellen. 

   

  Ik hoop voor jou(en mij) dat we snel een positieve test mogen hebben.. duimen maar..


  Eliefje
  Bijdrager
  #10021030 Quote

  Nee ik heb eerder nooit zo n lange cyclus geahd. Ik heb in mei wel 2 miskramen gehad van een twee eiige tweeling. Mijn eerste menstruatie na de miskraam was dus op 22 juni. Die kwam netjes op gang. Maar deze tweede menstruatie wil maar niet komen. 

  Ik heb vorige week ook bloedtest laten doen bij de ha. Die was ook negatief. Ik heb verder ook geen stres ofzo, ik vind dit maar heel vreemd. 

  Indd duimen!! Ik hoop voor jou ook vanuit mijn hart dat je zwanger bent!!!


  EmsieB
  Bijdrager
  #10021042 Quote

  Hey LiefSchaapje,

  Helaas is die zwangerschap geeindigd in een miskraam na 7 weken, maar dit wil echt niets zeggen, sommige vrouwen maken minder snel hcg aan! Bij de tweede miskraam testte ik een dag vtv al positief, dus voor mij zegt dit niet zoveel 🙂


  MamaUitTwente
  Bijdrager
  #10021049 Quote

  Eliefje

  wat vreemd dat deze menstruatie niet op gang komt. Heeft de HA gezegd waardoor het kan komen? Zou het bij jou kunnen zijn dat je hormonen nog in de war zijn vanwege de miskraam? Lastig hè, niet weten wat er aan de hand is? Ik probeer mezelf elke keer voor te houden, juich niet te vroeg want dan word je alleen maar teleurgesteld… maar ik vind het wel lastig dat hoe langer mijn menstruatie uitblijft, hoe meer ik denk ‘zou het dan toch?’

   

  EmsieB 

  oke, dus dat heeft niet perse invloed op een miskraam? Wat vervelend voor je dat je al twee miskramen hebt gehad.. heb je inmiddels al wel een wondertje? Of ben je nog bezig? 

   


  EmsieB
  Bijdrager
  #10021275 Quote

  Inmiddels zijn we weer zwanger, morgen 9 weken. Hopen dat het goed blijft gaan! 😀 


  MamaUitTwente
  Bijdrager
  #10021426 Quote

  Ah gefeliciteerd!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct