Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Overtijd Voel Me Anders

 • Auteur
  Berichten

 • mimimilal
  Bijdrager
  #10201664

  Hoihoi meiden. 

   

  Ik en me man proberen het al een tijdje om zwanger te worden. normaal heb ik best wel regelmatigr cyclus. Maar soms kan die flauw doen. Bijvoorbeeld bij stress of griep dan verlaat die of vervalt die. Nu moest me nod de 12e komen. Ben deze maand niet ziek geweest en totaal geen stres gehad.. daarbij voel ik me ook zo anders, maar ik vind het zonde om nual een test te halen. Straks wordt ik weer teleurgesteld … maar mijn symptome die ik voor me nod altijd heb zijn nu heel anders, ik heb lage krampjes, ik heb letterlijk op me.gezicht overal puisten ( normaal echt nooit) me.borsten zijn mega opgezwollen waardoor me.bhs echt te klein lijken.. en me.buik doet pijn als ik er op duw. En als me man ze hand op me buik doet of ik doe een kruik op me buik, voelt dat heel fijn aan.

  Voor de rest voel ik niks waarvan je zou denken oohja dit lijkt op een zwamgerschap..   

  Ik gebruik wel sinds kort de baby love set van pure yasmine herb & oils. Omdat ik zoveel positieve reacties las ( gebruik nual 3 maanden )  

   

  Iemand tips voor me? 

  Ben echt een beetje zenuwachtig! 

   


  Flr
  Bijdrager
  #10201665 Quote

  Hoi !

  Het zou zo maar eens kunnen dat je zwanger bent, om daar achter te komen moet je toch echt even testen. Ik snap de spanning en de angst voor een teleurstelling. Anders wacht je nog een paar dagen als je je daar beter bij voelt EN als je dat kan. Ik heb een tijdje niet eens geweten dat ik zwanger was, had niks geen klachten of iets en bleek toen toch echt al 8 weken zwanger te zijn. Ik hoop voor je dat je een positieve test in handen krijgt. Verder kan ik je niet echt tips geven. Succes!


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10201683 Quote

  Zoals Flr zegt kun je het beste testen. Dat geeft je nu in ieder geval al iets van duidelijkheid. Zeker omdat je je anders voelt. Het enige waar ik tot nu toe last van heb tijdens de zwangerschap zijn gevoelige borsten, verder ook nergens last van. Ik zou toch een testje halen voor de zekerheid. Is deze negatief dan is het even afwachten tot je menstruatie of dat je later misschien nog positief test. Succes!

  #10201729 Quote

  Wat mij hielp was met mezelf een dag afspreken waarop ik mocht testen. Bijv ik ging uit van mijn langste cyclus die ik me herinnerde (31 dagen in mijn geval), en dan moest ik in het licht daarvan 2 dagen overtijd zijn voor ik mocht testen. Heb dus op dag 33 getest. Eigenlijk wist ik het al voor ik testte (makkelijk praten zo achteraf wel, maar écht), ik voelde me ook “anders”. En elke dag overtijd maakte die overtuiging ietsje sterker.

  Maar het was dus ook beetje bedoeld voor mezelf om te voorkomen dat ik teleurgesteld werd door een test (is toch net een wat ergere teleurstelling dan door een doorzettende menstruatie vind ik), of dat er nog te weinig hcg zou zijn om positief te testen ofzo. Misschien ook een idee voor jou een dag af te spreken voor jezelf?

  #10201732 Quote

  Oja verder had ik trouwens ook geen symptomen, misschien ietsje pijnlijke borsten maar dat constateerde ik pas na de positieve test dus zo erg opvallend was dat niet.


  mimimilal
  Bijdrager
  #10202045 Quote

  Dankjewel voor jullie berichtjes dames! 

  Ik heb er nu wel iets meer vertrouwen in! Ik zal nog even wachten en dan maar toch gaan testen! 

   

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen