Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie

 • Auteur
  Berichten

 • Girlsmommy
  Bijdrager
  #5730405

  Hoi, hopelijk kan iemand mijn vraag beantwoorden… ik wil al even zwanger worden maar is tot nu toe niet gelukt. Ben nu steeds bezig met van die ovulatietesten. Volgens de schema’s en te vergelijken met mijn cyclus had ik op de 14e mijn ovulatie moeten hebben. Ik ben daarom de 13e al begonnen met testen. Vandaag de dag is het de 19e en heb nog steeds geen positieve ovulatietest. Wie kan mij vertellen waar dit aan ligt? Groetjes


  Lisje90
  Bijdrager
  #5730500 Quote

  Ik ken iemand die 10e dag al ovulatie had…


  Chantal2109
  Bijdrager
  #5730502 Quote

  Heb je een regelmatige cyclus?

  Ik zelf heb geen regelmatige cyclus. Heb nu zelf 2 maanden ovulatietesten gedaan. 1e maand op dag 21 een positieve ovulatietest en de 2e maand zelfs op dag 30 pas een positieve ovulatietest. Deze maand doe ik geen testen omdat ik het zwanger worden even los wil laten, er niet teveel mee bezig wil zijn. Dus het kan heel goed zijn dat je pas later een positieve ovulatietest hebt. Ik zou gewoon nog door blijven testen.


  Sas25
  Bijdrager
  #5730697 Quote

  Hoelang is heb cyclus ongeveer ? Ik heb een cyclus van 31/32 dagen en heb dan rond dag 18-21 mijn ovulatie dus het zou nog kunnen dat het moet komen. Of je hebt deze maand geen eisprong en het overgeslagen dat komt ook wel is voor.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct