Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie 3

 • Auteur
  Berichten

 • Mamavanyf
  Bijdrager
  #10038620

  Hallo allemaal, 22 oktober was mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie.. Ik begin direct te testen na mijn menstruatie omdat mijn eisprong altijd wat eerder is.. 1 november was mijn eisprong, ik heb hem ook gevoeld. Toch ga ik doortesten omdat ik het zeker wil weten. 2 dagen later was er geen streepje meer te zien. Nu voelde het net of had ik 6 november weer een eisprong, dus heb ik toch maar even een ovu test gedaan (had genoeg testen dus dacht kan wel..) alleen was er weer een duidelijke streep te zien.. even duidelijk als het controlestreepje. En tot de dag van vandaag (8 november) is het gelijk gebleven. Een dikke streep. Ook heb ik telkens een steek in mn onderbuik. (Rechtsonder) Iemand hier ook ervaring mee??? Kun je 2 eisprongen hebben in je cyclus?? Snap er niks van..


  Lin H
  Bijdrager
  #10038657 Quote

  Ovulatietesten kunnen ook positief op zwangerschap reageren, dus misschien ben je zwanger?


  claudia claudia
  Bijdrager
  #10038697 Quote

  Idd een ovulatietest reageert ook op het hcg hormoon. Staat ook in de bijsluiter van de ovulatietesten. Dus klinkt wel positief ! Hopen dat het inderdaad dat is dan. Succes !


  Mamavanyf
  Bijdrager
  #10038709 Quote

  Bedankt voor jullie reactie! Ik had ook zoiets al gelezen, maar dacht dat zal toch niet.. Nou hopen dat het toch echt zo is.. Maar wachten duurdt zo lang 🙄 In Augustus een miskraam gehad, dus hopen op nu wat meer geluk 🤗 xx 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct