Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie..

 • Auteur
  Berichten

 • Kersjuh
  Bijdrager
  #10081049

  Vraagje ruim 4 weken was mijn laatste onttrekkingsbloeding van de pil. In principe is dan natuurlijk nergens een pijl op te trekken. Halverwege de periode geen ovulatie te vinden. Afgelopen maandag vroeg ineens menstruatieklachten. Onderbuikgevoel zei ovulatietest. Hartstikke positief. Echter sindsdien zijn alle klachten alleen maar verergerd. Alles op een rij:

  Kramp, buikpijn, rommelige darmen, pijnlijke tepels, misselijk en erg moe.

  Voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan ivm de vele symptomen. Uiteraard negatief. Is het normaal om zoveel klachten te hebben rondom je ovulatie?

  Die symptomen brengen me echt van de kaart en spelen enorm met je hoofd. :s

  Hoor graag jullie ervaringen.


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10081053 Quote

  Misschien van het ontpillen ?

  Ik heb 2 tot 3 maanden lang last gehad  van het ontpillen. Veel buikpijn hoofdpijn misselijk moe uitslag etc 

  Nu weet ik pas  wat voor rotzooi het is voor je lichaam 

   

  En je lichaam  is goed in in je voor de gek te houden heb ik meerdere rondes ook gemerkt. Kunt niet meer doen dan je lichaam de tijd gunnen te ontpillen. En je cyclus weer op gang te laten komen.

  Veel wachten  helaas.


  Zonnestraaaltje
  Bijdrager
  #10081059 Quote

  Op rommelige darmen en buikpijn na heb ik die klachten ook gehad bij de eerste ovulatie na het stoppen van de pil. Na de ovulatie geen last meer van gehad tot het moment van de menstruatie. Nu richting de tweede ovulatie en ben benieuwd of het dan weer zo ‘heftig’ is.

  Geef je lichaam inderdaad even de tijd. Ik merk nu ook pas wat voor een troep de pil eigenlijk is. Blij dat ik ermee gestopt ben.


  Kersjuh
  Bijdrager
  #10081062 Quote

  Hey Nicolle, thx voor je reactie. Had je daar ook last voor buiten je ovulatie om of ook alleen rond de eisprong? Zeg steeds tegen mijn man dat ik heel blij zou zijn als het tussen de 6 a 9 maanden zou lukken. Stiekem geeft dit toch veel valse hoop en ik weet dat ik straks teleurgesteld zal zijn. Echter rationeel gezien weet ik dat de kans nagenoeg 0 is.. afwachten weer..

  Zonnestraaaltje jij ook bedankt. Denk dat jullie idd gelijk hebben met wat voor troep het is. Ben benieuwd hoe je volgende ovulatie zal zijn. 


  Schippertje
  Bijdrager
  #10081502 Quote

  Hoi hoi, 

  Eerste periode had ik ook last buikpijn, savonds misselijk etc even bij de dokter geweest die zei dat je dan je ovulatie kan voelen. Wat men zegt van ontpillen schijn totaal niet waar te zijn. Nu met de 2e periode bezig benieuwd of ik deze periode ook mijn ovulatie voel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct