Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie en slijm

 • Auteur
  Berichten
 • #10191061

  Hai, ik probeer dus mijn ovulatie in de gaten te houden. Ik ben pas net begonnen. Naar mijn berekeningen zou ik na een bloeding op 30 maart rond deze dagen ovulatie hebben (gehad). De afgelopen 3 dagen was mijn temp elke ochtend 36.4. Vanmorgen was deze 36.8. Ook dacht ik dat ik bloedde want ik voelde iets naar buiten vloeien zodra ik rechtop zat. Ik voelde het letterlijk stromen. Dit bleek veel doorzichtig, rekbaar slijm, tijdens het douchen bleef ik maar vegen. Kan ik er vanuit gaan dat ik nu ovuleer(de)? Mijn afscheiding is normaal wit, en dikker. 


  Kellebella
  Bijdrager
  #10191063 Quote

  Ik denk wel dat je ovuleerd okal is dan niet gebruikelijk dat je daar bloed bij hebt Ik zou gewoon 


  Kellebella
  Bijdrager
  #10191064 Quote

  De zekerheid ovulatie testen halen ik heb ze van de action gehad en was binnen 4 maanden zwanger 

   

  liefs 

  #10191077 Quote

  Hai Kellebella, bedankt voor je reactie. Nee ik heb niet gebloed, dat dacht ik dus toen ik iets voelde komen, maar dat bleek dus slijm. Ik voelde het alleen als een stroom opkomen, dus net als bij mijn menstruatie. Met de testen bepaal je je ovulatie achteraf, toch? Dus als hij positief is is de ovulatie net voorbij? Dank je!

  #10191519 Quote

  Dank je voor de info! Nooit geweten dat er zoveel bij komt kijken, om dat in de gaten te houden. Omdat ik nu mijn eisprong heb gehad vermoed ik, ga ik vanaf volg maand wel testen vanaf een weekje eerder. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct