Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie Pijn 3

 • Auteur
  Berichten

 • Suusxx
  Bijdrager
  #10294514

  Dag dames,

  Sinds kort ben ik gestopt met de pil vanwege een kinderwens. Nou weet ik dat je je eisprong kan voelen. Ik vroeg me af hoe dit bij jullie voelt. Wat voor pijn ervaren jullie? Op welke plek hebben jullie pijn? Hoe erg is de pijn? En hoe lang houdt de pijn aan? Ik ben erg bezig om door te hebben wat mijn lichaam mij vertelt. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  Liefs, 


  Carly
  Bijdrager
  #10294517 Quote

  Afgelopen cyclus had ik voor het eerst een ‘aha momentje’ toen ik mijn eisprong voelde (door een test wist ik dat ik ovuleerde). Ik dacht altijd dat als ik dit voelde ik last had van mijn darmen ofzo? Ik kon het niet goed plaatsen… Nooit ook maar een seconde bij stilgestaan dat dit mijn eisprong was, had toen ook nog geen actieve kinderwens.

  Ik ervaarde steken ter hoogte van mijn linker eileider. Deze steken, of eigenlijk een soort druk, ervaarde ik van ’s ochtends vroeg tot einde middag ongeveer. Ik weet niet of ik het echt pijn wil noemen, zo heftig vond ik het ook weer niet. Ik ervaarde het meer als een soort vervelend zeurend gevoel.  


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10294537 Quote

  Als ik mijn ovulatie heb voel ik steken links onder in mijn zij. Kan niet echt zeggen dat het zeer doet maar ik voel het wel. 😀 


  Girl-and-boy
  Bijdrager
  #10294778 Quote

  Ik ervaar het meestal als lichte menstruatiekramp. Hier ook vroeg in de ochtend tot halverwege de ochtend.

  Toen ik net gestopt was met de pil voelde ik niets. Echter na een miskraam voelde ik ineens een eisprong. Ook toen ik na mijn zwangerschap na 6mnd weer ongesteld werd voel ik mijn eisprong iedere maand weer. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct