Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie Sensitest 2

 • Auteur
  Berichten

 • Klijn
  Bijdrager
  #10090735

  Het topic dat ik net maakte doet bij mij erg raar.. even proberen of het helpt om een nieuwe te maken…

  Hallo dames,

  ik ben deze ronde voor het eerst bezig met ovulatietesten, ik gebruik de dipsticks van sensitest. Ik twijfel alleen of de “piek” die ik zie donker genoeg is. Overal staat dat de teststreep net zo donker of zelfs donkerder moet kleuren dan de controlestreep, dat is niet zo.. maar als ik de dagen er voor en na bekijk, zie ik wel duidelijk verschil. Die donkerste is van afgelopen zondag. Ik temperatuur ook maar heb gisteren en vandaag nog geen steiging gezien…

  Wat denken jullie?

   


  Soto
  Bijdrager
  #10090767 Quote

  Ik denk dat je ovulatie nog niet is geweest.. heb zelf de laatste keer voor het eerst ovutesten geprobeerd icm temperaturen en na een paar dagen was de teststreep idd minstens zo donker als de controlestreep en de dagen ervoor vergelijkbaar met die van jou. 2 dagen na de positieve ovutest had ik de steiging in Mn temperatuur! Overigens was het deze keer ook gelijk eindelijk raak na 10 maanden 😆👏🏽 dus voor mij hulde aan de ovulatie testen!


  Mali
  Bijdrager
  #10090831 Quote

  Hij hoef niet perse zo donker te zijn als de teststreep, heb ik zelf nooit gehad en bij die van sensitest al helemaal niet, maar vond die eerlijk ook niet zo betrouwbaar (had nl in de maand dat ik zwanger werd wel 3x een eisprong, met tussenpozen van een week🤣). Als je een opbouwende lijn ziet die opeens minder wordt en verdwijnt, heb jij je piek gehad.

  ik ben op dit moment 34 weken zwanger 

  #10090924 Quote

  Ik ben overgestapt naar clearblue digital omdat die sticks mij heel erg onzeker maakte.. snap helemaal wat je bedoeld en kan je ook geen antwoord geven.


  Ananasss
  Bijdrager
  #10090927 Quote

  Hier ook een voorstander van de cb digital, precies om deze reden 😉 ik kan je dus helaas niet helpen met je kwestie…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct