Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie Test Positief 3

 • Auteur
  Berichten

 • Pregmom
  Bijdrager
  #10572114

  Hallo, wij zijn bezig voor een derde kindje. Eerste dochter met fertiliteit traject. 2e dochter spontaan. Tot nu wil een eerder kindje helaas niet lukken. We zijn nu begonnen met ovulatie testen. Gister een goede streep en een lichtere. Dagen ervoor maar 1 paars streepje. Vandaag is de lichte streep stuk donkerder. Iets lichter paars nog dan de andere. Heb ik nu een positieve test? Of toch nog even doorgaan met testen? En mocht deze wel positief Zijn heb ik gelezen dat je op de dag van de positieve test gemeenschap moet hebben. Klopt dat? En mag je dan ook vaker nog gemeenschap hebben. Bij. 2 dagen erna? Als de eisprong werkelijk is? Alvast bedankt


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572116 Quote

  Hey! Je test is nog negatief maar denk dat je morgen of overmorgen een positieve zult hebben! De T streep moet echt even donker of zelfs donkerder zijn dan de C streep. Zou dus nog door blijven testen.

  Advies is om niet dagelijks seks te hebben ivm kwaliteit sperma, maar als je op de dag van je positieve test seks hebt dan is je eisprong 24 tot 48 uur later en dan is het zaad al mooi aan de zwemtocht begonnen voor het eitje springt. Maar zelfs de dag van de eisprong zelf kun je gewoon nog seks hebben en ben je op tijd. Het eitje blijft 24 uur na de eisprong levend in jouw lichaam en zaad blijft 3-5 dagen levend in jouw lichaam. Dus zo heb je wat speling. Wens je veel succes en hopelijk binnenkort mooi nieuws!


  Pregmom
  Bijdrager
  #10572524 Quote

  Dankjewel voor je antwoord. Helaas lijkt het streepje weer lichter te worden

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct