Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie Testen 10

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10557420

  Hallo !

  ik had Di avond een donkere ovulatie test   ( woensdag ochtend  ) een knallende ovulatie test , in de avond was ie weer lichter , hebben het Di , woe & do gezellig gemaakt , nu lees ik op internet dat het beter was geweest om het om de dag te doen .. wie heeft hier ervaring mee , en heeft het nog nut om het morgen ook gezellig te maken ?

  hoor graag van jullie !
  liefs  


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10557424 Quote

  Wij deden het ook elke dag rond mijn eisprong en heb ondertussen een baby van een maandje oud🤷‍♀️ morgen is in principe niet meer nodig


  Tesssa
  Bijdrager
  #10557427 Quote

  Sperma.blijft minimaal 3 (en kan tot wel 7) dagen in leven, dus je zit wel goed hoor! Morgen is waarschijnlijk te laat, aangezien een eicel veel minder lang leeft (12-24 uur) en sperma ook nog een weg af te leggen heeft naar de eicel.

  Om de dag seks hebben maakt de kwaliteit van het sperma.over het algemeen beter dan wanneer je elke dag seks hebt. Dit betekent natuurlijk niet dat je nu niet zwanger kan raken deze ronde. Maar wellicht volgende ronde (mocht dat nodig zijn…) inderdaad om de dag seks hebben rond je eisprong. Dat is echt ruim voldoende om rond die tijd altijd levende spermacellen in je te hebben. Succes! 


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10557428 Quote

  Wij deden het ook elke dag rond mijn eisprong en heb ondertussen een baby van een maandje 🤷‍♀️morgen is in principe niet meer nodig

  #10557443 Quote

  2 x zwanger geraakt met alleen sex op me piek. Ons sexleven is niet zo heftig haha dus weet ook zeker dat het dan was.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct