Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10365906

  Lieve forum lezers,

  Ik zou graag wat tips willen over de ovulatie testen. Ik heb een semi onregelmatige cyclus en een lange menstruatie. Ik begin daarom op de dag met testen als de menstruatie stopt omdat (Wat de app aangeeft) over 15 dagen weer zou menstrueren. Mijn baarmoeder en eierstokken zijn al bekeken door de gynaecoloog vanwege de menstruatie duur, dat was allemaal keurig. Ik heb voor de eerste maand dipsticks op bol.com besteld, daar stonden goede revieuws. In de omschrijving staat dat je ze elk moment van de dag kunt gebruiken. Ik heb gekozen voor de ochtend wanneer ik uit bed, kom dan hoef ik niet onderweg of op werk te testen. Ik heb later verschillende meningen gelezen. Hebben jullie misschien wat tips voor mij op dit gebied. Ik wilde graag een foto van mijn test resultaten toevoegen, maar helaas lukt dat niet. 


  liefs


  Liekee
  Bijdrager
  #10365935 Quote

  Volgens mij zit in de ochtendurine geen LH. Ik zou later op de dag testen bijv. rond 11u. of juist avonds 

  #10365949 Quote

  Bedankt voor je reactie. Dan ga ik nieuwe tests bestellen en doe ik het volgende maand anders. Balen dat het niet duidelijk (goed) in de gebruiksaanwijzing stond.


  Mumslove
  Bijdrager
  #10366894 Quote

  Er zit juist wel LH in de ochendurine 😉 Omdat sommige testen te gevoelig zijn, raden ze af met ochtendurine te testen (teveel LH)

  ik ben heel blij met de CB Smiley test (2 meest vruchtbare dagen). Die kan met ochtendurine (niet zo n gevoelige test) en maar 1 x per dag testen. Ik was vorige keer met deze testen snel zwanger. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct