Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatie Testen En Toch Niet Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • DjaDja
  Bijdrager
  #10195683

  Ik ben benieuwd naar de meiden die ook ovulatie testen (hebben gedaan) of doen? En waarbij het nog niet gelukt is? Ik heb zo’n regelmatige cyclus.. Maar nog steeds niet raak. Deze maand ovulatie testen gedaan, heerlijk weekend samen weggeweest. En alsnog ongesteld geworden dit weekend 😞 


  Veerr
  Bijdrager
  #10195692 Quote

  Hi DjaDja vorige maand hebben wij het voor het eerst geprobeerd ook meteen met ovulatie testen. Daarbij ook duidelijk wnr mijn ei ongeveer zou komen, zoals verwacht op ongv dag 12 (kortere cyclus dan 28, maar wel  soort van regelmatig) Maar helaas is het afgelopen maand niet gelukt. Nu poging 2. Blijkbaar is vaker niet dan wel raak bij een eerste ronde. Het kan zijn dat een eitje wel bevrucht is maar dat de celdeling niet goed gaat of er is iets anders mis dan stoot het lichaam het vanzelf uit, en dus een menstruatie helaas. Het kan zelfs daarna nog mis gaan bij de innesteling en dan menstrueer je okk zoals gewoonlijk.


  Deeehv
  Bijdrager
  #10195708 Quote

  Frustrerend idd als je denkt ‘alles volgens het boekje’ te doen en je dan toch ongesteld wordt..

  Wat Noorr ook zegt, zijn een hoop redenen waardoor het ook na een bevrucht eitje mis kan gaan. 1/4 bevruchtingen wordt afgebroken nog binnen de tijd dat je je NOD hebt. Verkeerde celdeling dan vaak.

  Bij mij was het uiteindelijk ronde 3 raak, maar je moet ook een hoop geluk hebben. Elke maand heb je ongeveer 20% kans op een zwangerschap, dus de kans dat het niet is is 80%. En uiteindijk is 90% van de vrouwen binnen het jaar zwanger.

  Geef de moed niet op! Gaat echt goed komen maar soms heeft t tijd nodig


  JoHanna
  Bijdrager
  #10195710 Quote

  Hier al 11 rondes ovulatietest en op de juiste dagen seks. Nog steeds niet gelukt. Ovulatietests geven week garantie op dat je de juiste dagen seks hebt, hoe het verder gaat is afwachten

  #10195711 Quote

  Het blijft een kwestie van geluk hebben. Dat ene zaadje moet maar net het eitje bevruchten. Met ovulatietesten weet je in ieder geval wanneer je seks moet hebben, maar verder is het dus geluk hebben


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10195726 Quote

  Wij zijn zwanger geraakt via IUI. Door het medisch ingrijpen weet je dan exact wanneer de eisprong plaasvindt ( die wordt middels een injectie kunstmatig opgewekt) en zelfs dan is de kans dat het lukt geloof ik 1 op 6. En zoals mijn gyn ooit zei… Het kan best een tijdje duren voordat je zes gooit! Het kan echt wel 1 tot 2 jaar duren, ook wanneer er medisch niets aan de hand is. Ovulatietesten zijn een goed hulpmiddel, hoewel ze niet bij iedere vrouw even betrouwbaar zijn, maar het is helaas geen garantie dat het lukt. Geduld hebben en volhouden! Ik hoop dat het jullie snel gegund is!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Daiss
  Bijdrager
  #10195731 Quote

  Hey hier ook meer als een jaar met ovulatietesten. Ik heb de laatste 2 rondes eigenlijk gewoon heel veel seks gehad en ook wel de ovulatie testen. Ik denk dat het ook belangerijk is dat je wat vaker seks hebt voor de kwaliteit van het zaad. Sorry voor deze info haha wil je van een ander nooit weten🙈

  en ik had ergens gelezen dat als je koude voeten hebt je baarmoeder niet goed doorbloed is. Ik heb deze 2 rondes er voor vezorgd dat ik nooit koud voeten had. Altijd sokken en pantoffels op de bank en ik bed.

  of het hielp?? Vorige maand eindigde in een mk ik ben zonder weer ongesteld te worden nu weer opnieuw zwanger.. voor mij dus wel denn ik.


  DjaDja
  Bijdrager
  #10196016 Quote

  Wat een lieve reacties allemaal! En wat fijn om toch wat herkenning te lezen 💛 Bizar he.. maar 20% kans! Iedereen in mijn omgeving is binnen een half jaar zwanger geraakt.. doet dan toch wel wat met je.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct