Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatiebloeding???

 • Auteur
  Berichten

 • Makad
  Bijdrager
  #10256310

  hallo Damesss help me aub!!!

  wij zitten nu in ronde 6 en heb nooit een ovulatiebloeding gehad. Het is gewoon zo frustrerend omdat ik elke maand weer een ander symptoom erbij krijg. Waarom krijg ik nu ineens een ovulatiebloeding en wie is na zon ovulatiebloeding wel zwanger geraakt? Ik zou mijn ovulatie afgelopen maandag gehad moeten hebben. Die dag kreeg ik heel licht roze slier gemengd met afscheiding bij het vegen. Dag erna was het echt roze. Nu 2 dage bruine afscheiding. Vind het gewoon zo raar..

  #10256956 Quote

  Hallo,

  Ik denk dat ik deze ronde ook een ovulatiebloeding heb gehad, eerder nooit last van gehad. Deze cyclus voor de eerste maal Clomid gebruikt. Zaterdag een echo en bloedname waar ze zeiden dat het 1 à 2 dagen zou duren voor mij eisprong. Zondag had ik een klein beetje zuiver bloed toen ik naar het toilet ging. Is bij 1 keer gebleven. Ik heb al gelezen dat een ovulatiebloeding geen kwaad kan. Het kan dat er een vaatje geraakt wordt bij het springen van je eitje. Zou onschuldig zijn.


  Makad
  Bijdrager
  #10257065 Quote

  Heyheyyy, bedankt voor je reactie!! Ik twijfelde zo erg toen ik de afscheiding zag. Ik zit nu precies een week voor mijn nod. Heb nu gewoon normale afscheiding. Ik vroeg me ook af of iemand anders dit ook had en bleek zwanger te zijn. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct