Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietest Blijft Negatief

 • Auteur
  Berichten

 • Tessaaaaa
  Bijdrager
  #10584216

  Hi allemaal,

  Sinds mijn vorige menstruatie ben ik begonnen met ovulatietesten. De vorige keer had ik op dag 9 een positieve test in handen. Mijn cyclus is vrij regelmatig 24 dagen.
  Afgelopen keer kwam mijn menstruatie een dag eerder. Vandaag is het echter dag 10 en is mijn ovulatietest negatief. Heeft iemand misschien een verklaring hiervoor? Kan een ovulatie ook schommelen ondanks een vrij regelmatige cyclus?

  Groetjes Tessa

  #10584263 Quote

  Hoi,

  Ik had ook een cyclus van ongeveer 24 dagen. Ik ben in combinatie van ovulatietesten en temperaturen erachter gekomen dat bij mij de ovulatie schommeld. De ene keer 5 dagen na menstruatie ovulatietest andere keer 10 dagen na menstruatie.

  Daarom ben ik 3e dag na menstruatie begonnen met ovulatietesten. En kon ik toch zo mijn ovulatietest vinden. Streepje duidelijk 2 dagen en lage temperatuur en daarna weer streepje lichter en temperatuur omhoog.

  Groetjes Mo

   

  #10584350 Quote

  Ik vind het zulke vreselijke testen. Bij mij was die ook altijd negatief en ik daardoor vet onzeker. De deur uitgegooid. 5x zwanger geworden alle 5x binnen 1 of 2 pogingen. Dit is gelukt door ipv die testen gewoon te letten op mijn afscheiding en een kalender te gebruiken. Rond mijn ovulatie om de dag gedaan zodat ik zeker weten goed zou zitten 


  Tessaaaaa
  Bijdrager
  #10584536 Quote

  Thanks voor jullie reacties! Vandaag toch een positieve test gelukkig. Bij mij schommelt het dan blijkbaar ook, terwijl mijn menstruatie wel regelmatig is.

  Het is inderdaad vreselijk, die onzekerheid.. Ik ben nogal van controle en dit is natuurlijk echt het tegenovergestelde. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct