Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Ovulatietest Iemand Die Dit Weet

 • Auteur
  Berichten
 • #10611253

  Hoi dames,

  Gister is mijn spiraal eruit gehaald na 7 jaar , nu weet ik niet hoe mijn cyclus is maar deed toch eens een ovulatietest in de ochtend , avond en vanmorgen. De streep werd steeds donkerder jammer maar kan de fotos niet bijvoegen zie ik.maar mijn zus zei dit is geen eisprong denk ik, je bent niet eens ongesteld geweest.
  Iemand ervaring hiermee?
  Bij mijn vorige 2 kids heb ik nooit ovulatietesten gebruikt dus weinih ervaring mee.


  alison
  Bijdrager
  #10611357 Quote

  Ik heb zelf geen spiraal gehad dus daar heb ik geen ervaring mee, maar volgens mij hoef je niet eerst ongesteld te worden om een eisprong te hebben. het kan zo maar zijn dat je wel een eisprong hebt en daarna je menstruatie weer begint. dit kan na een zwangerschap namelijk ook. De test streep moet wel net zo donker of donkerder zijn dan je controlestreep dan is het pas positief. Heel veel succes! 


  Frasseke
  Bijdrager
  #10611535 Quote

  Hoi,

  Met een spiraal kun je gewoon een cyclus hebben. Ook ga je sowieso eerst een eisprong hebben dan menstruatie. We tellen wel vanaf de menstruatie maar eigenlijk vind er eerst een eisprong plaats. Het kan dus zeker zijn dat je al meteen een eisprong hebt. Let wel op dat de streep op je ovulatietest dus donkerder moet zijn dan de controle streep om echt positief te zijn. Over de dag heen donkerder worden kan ook zijn vanwegen meer of minder drinken voor testen.

  Heel veel succes met zwanger worden!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen