Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietest Na Een Miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanRomée
  Bijdrager
  #10548958

  Vorige week heb ik helaas een curettage gehad vanwege een miskraam. Ik wil dolgraag weer proberen om een kindje te krijgen. Voel mij heel erg goed en probeerde vandaag een ovulatietest, deze was positief. Nu las ik dat er nog van alles in je urine kan zitten dus ik heb ook een zwangerschapstest gedaan, deze was negatief.

  Mag ik positief zijn en het gaan proberen of denken jullie dat er toch nog wat in kan zitten waardoor de ovulatietest positief is en de zwangerschaptest negatief?

  #10548961 Quote

  Als je gelijk weer zwanger mag worden. Zou ik het zeker gezellig gaan maken met je man.

  😁

  #10548999 Quote

  In principe mag je gewoon weer gaan proberen wanneer je gestopt bent met bloeden. 1 week na een miskraam lijkt me wel wat snel voor een ovulatie dus misschien voor de zekerheid dan een wat langere periode extra gezellig maken deze maand?


  MamavanRomée
  Bijdrager
  #10549014 Quote

  Ik weet dat het mag, dit heb ik bij de verloskundige besproken. Alleen vroeg mij meer af omdat het volgens de testen wel goed zit of het ook mogelijk is zo snel ..


  Tesssa
  Bijdrager
  #10549030 Quote

  Het kan, zo snel weer een ovulatie. Het zou wel erg vroeg zijn. Meestal komt je 1e menstruatie na een miskraam/curettage zo’n 40 dagen (6/7 weken) na de curettage. Dus dat zou betekenen dat je ovulatie dan ongeveer 4 weken na de curettage zou zijn. Maar sommige mensen pakken na de curettage direct het ‘gewone ritme’ weer op. Dus ja, wat ik al zei: het kan, maar zou wel uitzonderlijk zijn na een curettage. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct