Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

ovulatietest van de action

 • Auteur
  Berichten

 • Eva97
  Bijdrager
  #10011191

  Hallo allemaal,

  Ik ben al sinds september bezig, maar helaas niet met veel succes. Veel lange cyclussen, van tussen de 100 en 60 dagen. Nu lijken mijn cyclussen weer normaal te worden! Yes!!! Dus ik dacht dat het dan ook wel de moeite waard zou zijn om te beginnen met ovulatietesten. Nu heb ik die bij de action gehaald en meteen begonnen. Het lijkt echt precies op de zwangerschapstesten van de action, met precies dezelfde controlevenstertjes enzo. Nou zou je een piek moeten herkennen aan dat het lijntje precies even donker zou moeten zijn als in het controlevenstertje, maar bij mij gebeurt dat niet. Ik ben al 6 dagen aan het testen, één keer ben ik een dag vergeten, maar alle streepjes zijn vrij licht. Die van vandaag was bijna niet meer te zien.

  Wat betekent dit? Ben ik dus wel vruchtbaar geweest? Ik snap er niks meer van!


  gebruiker175707
  Bijdrager
  #10011193 Quote

  Op welke dag van je cyclus zit je nu?


  Eva97
  Bijdrager
  #10011196 Quote

  Op dag 18. Ik gok (en hoop) dat dit mijn eerste normale cyclus gaat worden. Ik heb wel het idee dat ik oculeerde een paar dagen terug. Nu heb ik dat gevoel niet meer. Het is gewoon afwachten en hopen dat mijn vriend en ik genoeg geklust hebben. 


  Eva97
  Bijdrager
  #10011197 Quote

  Oculeerde moet ovuleerde zijn natuurlijk haha


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10011818 Quote

  Het is niet perse nodig dat die streepjes precies even donker worden dacht ik. Ik heb nog nooit een even donkere streep gehad. Als hij lichter wordt en uiteindelijk helemaal verdwijnt heb je waarschijnlijk wel je eisprong gehad

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct