Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietesten resultaten

 • Auteur
  Berichten

 • Facha
  Bijdrager
  #10179943

  Hoi dames,

  Ik zit in ronde 3 en ben voor het eerst begonnen met ovulatie testen. Omdat ik zelf het gevoel had dat ik hem eerder voelde dan berekening. Nu zou mijn eisprong maandag 18 maart zijn volgens berekening. En zie hier onder de resultaten van mijn ovulatie testen. Hij zou denk ik nog niet echt op zijn piek zitten maar hij loopt al aardig mooi op. Zijn er meer dames bezig met ovulatie testen? En welke gebruiken jullie dan? Ik heb ze nu van 2besure, en vind ze redelijk fijn.


  Facha
  Bijdrager
  #10179979 Quote

  #10179983 Quote

  Ik gebruikte die van Clear Blue, die werkt met smileys en hoef je niet zo te kijken of het lijntje even dik is. 4x gebruikt, 3x raak


  GebruikerMik
  Bijdrager
  #10179988 Quote

  Hoi Facha, zoals ik die van vandaag zie bij je zou ik zeggen dat die toch echt wel positief is. Ik heb dezelfde testen als jou. Meestal heb ik 2 dagen zo’n knaltest en erna loopt die af. Mocht die morgen minder zijn dan heb je toch vandaag je piek gehad.

  Succes nog even !


  Facha
  Bijdrager
  #10179990 Quote

  @Kimmiea, bedankt voor je antwoord. Vind het best spannend zulke testen ahahahah 😅 


  GebruikerMik
  Bijdrager
  #10179997 Quote

  Ja is het ook! En de 2 weken erna zijn nog veel spannender en heel veel geduld hebben! Als het na je piek weer omlaag gaat dan kan je erna weer stoppen want dan is die al geweest en zal je +- 14 dagen erna ongesteld worden en in het beste geval natuurlijk niet 🤰

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10180007 Quote

  Die van vandaag is super positief! Veel plezier vanavond 😉


  Facha
  Bijdrager
  #10180012 Quote

  Thnx Kimmiea en BenB 🙏🏼🙏🏼


  DeesjeP
  Bijdrager
  #10180028 Quote

  Ik heb ze vorig weekend ook gebruikt van 2besure. Ik vond ze wel fijn. Had per ongeluk de extra gevoelige besteld. Ik had zo’n zelfde positieve test op vrijdag alleen op zaterdag was het echt een knaller. Was de testlijn nog donkerder dan de controle lijn. Misschien dat dit bij jou ook nog gebeurd, maar ik zou in elk geval vanavond zeker klussen. 😉 Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct