Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietesten Vraag

 • Auteur
  Berichten

 • Jessie
  Bijdrager
  #10294719

  Hi dames, 

  Deze maand voor het eerst begonnen met ovulatie testen en teunisbloemolie ivm een lange wisselende cyclus. 8 Februari is mijn ongesteldheid begonnen. 3 dagen geleden ben ik begonnen met ovulatie testen van 2besure. Mijn cyclus van het afgelopen jaar heeft gevarieerd tussen de 35 en 45 dagen ongeveer. Dus ik dacht nou ik hoef niet direct te beginnen want ik verwacht een lange cyclus dus dan heb ik genoeg tijd om hem in kaart te brengen. Nu is de ovulatie test van 17 feb het donkerst en loopt hij sindsdien ook af. Heb ik dezd maand mijn eisprong gemist? (Deze was dan wel heeel erg vroeg) Of wisselt dit door de maand heen? Ik heb de curves gegoogeled maar die geven me niet echt duidelijkheid? Heeft iemand hier ervaring mee? 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10294753 Quote

  De teunisbloemolie kan ervoor zorgen dat je cyclus weer normaal wordt dus in jou geval korter. Dan is er een kans dat je je ovulatie gemist hebt. Ik had ook altijd lange cyclussen en toen ik teunisbloemolie ging gebruiken waren ze ineens een stuk korter en had ik al rond dag 13-15 m’n ovulatie, terwijl dat daarvoor ook wel eens pas rond dag 25 was. 

  #10294757 Quote

  Misschien fijn om een cb test te doen op het moment dat je met de 2besure denkt dat je de piek gevonden hebt, dan weet je het zeker. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct