Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietesten

 • Auteur
  Berichten

 • JN91
  Bijdrager
  #5675425

  Hoi,

  Mijn naam is Naomi en samen hebben wij als velen hier een kinderwens. Wij zijn eind november gestopt met de pil en na 29 dagen kwam mijn menstruatie weer op gang. Omdat we nieuwsgierig zijn naar hoe het allemaal werkt en voelt, zijn we o.a. begonnen met ovulatietesten. Om te kijken wanneer de LH piek er is. Ik vroeg mij af wie daar nog meer ervaring mee hebben en of het überhaupt werkt..


  Babynella
  Bijdrager
  #5675440 Quote

  Hi Naomi

  Juist door middel van de ovulatietest heb ik nu een positieve zw test!

  De ovulatietesten van sensitest worden vaak aanbevolen maar zelf ben ik nog enthousiaster over die van de Action. Nu denk je misschien dat kan toch niet wat zijn maar die reageren uitstekend. Overigens de zw test van daar ook. En ook nog voor een heel leuke prijs. Dacht 5 st voor 1,49 of 2,49

   

  succes!!!


  JN91
  Bijdrager
  #5675559 Quote

  Bedankt babynella voor je reactie, dat geeft hoop! Bedankt voor je tip!! Heb nu van Clearblue, die zijn prijzig! Wel vandaag voor de eerste keer twee streepjes die op elkaar lijken, hopelijk morgen gewenste resultaat en dan nog eens kijken aan het eind of het gewerkt heeft.

  Hoe ver ben je nu zelf? Gefeliciteerd in ieder geval!


  Sanniee
  Bijdrager
  #5675572 Quote

  Hoi Naomi, wij zitten nu in onze 2e ronde. Na 30 dagen 1e menstruatie gekregen dus heb nu ook ovulatietesten besteld van sensitest. Ik krijg ze vandaag in huis. Je leest op de site hele goede verhalen over die testen dus ben benieuwd! Jij heel veel succes!!


  JN91
  Bijdrager
  #5675575 Quote

  Hoi Sanniee,

  Wat spannend! Wij zitten ook in de tweede ronde. Op 22 november gestopt met de pil en na 29 dagen kwam de 1e menstruatie. Ik zou vandaag in theorie eisprong moeten hebben, ben benieuwd wat de test aangeeft vanmiddag. Gisteren werd het tweede streepje al wel donkerder dan de twee dagen ervoor. Spannend! Ben erg benieuwd of het dan echt zo mag zijn..

  Veel succes!


  Sanniee
  Bijdrager
  #5675606 Quote

  Oooh spannend dus mag je vanavond gaan klussen haha ik zit net op mn 2e menstruatie dag dus moet nog eventjes geduld hebben. Succes en doe even berichtje als het gelukt is ben heel benieuwd!!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  JN91
  Bijdrager
  #5675636 Quote

  Zeker spannend. De test liet vandaag een LH piek zien!! En nu pijn onder in mijn buik.. Hopelijk goed teken.  We gaan gewoon door met klussen en verder wachten tot de cyclus af is gelopen… Ik hou je op de hoogte! Jij ook veel succes!!


  Johanna82
  Bijdrager
  #5676394 Quote

  Wij hebben nu poging 6. Deze keer wel testen gebruikt, maar goed ook, ik blijk vel eerder in mijn cyclus mijn eisprong te hebben dan de tabellen zeggen waarmee je het kunt uitrekenen. Ik gebruik de sticks van Kruidvat , werken prima, kun je op plassen. Je krijgt er 7, vind ik ook een fijn aantal, dan kun je goed meten. Dit weekend twee dagen positieve testen! Vrijdag heeeeeel licht streepje en maandag ook, za en zo duidelijke dikke strepen, je ziet dus ook een beetje het verloop en een aankondiging kennelijk, handig! Hoop dat het nu wel raak gaat zijn!

  succes! En laat je weten welke testen je gebruikt en of ze goed/fijn werken?


  JN91
  Bijdrager
  #5676524 Quote

  Spannend hoor.. Zes rondes, jeetje.. Wij zitten nog maar in ronde 2..  Hopelijk wordt dit een ronde met een positief einde!! Hier nog in de wachtweken, lichaam lijkt mij voor de gek te houden.. Spannend!

  Ik heb ovulatietesten van Clearblue gebruikt, ook 7 en 1 zwangerschapstest, die laatste nog niet gebruikt.. Hopelijk dit weekend… 😉 bij mij ook duidelijk te zien, eerste wat lichtere lijnen en daarna twee dagen duidelijk die LH piek.. Heb de eisprong ook gevoeld, flink kramp.. Nu wat vage symptomen, maar voor hetzelfde geld houdt mijn lichaam mij voor de gek. Clearblue is wel makkelijk in gebruik, maar wel prijzig in vergelijking tot andere.. Volgende ronde misschien ander merk proberen.

  Succes Johanna!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct