Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ovulatietestgebruikers gezocht.

 • Auteur
  Berichten

 • Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10225756

  Wanneer zouden jullie starten met ovulatietesten? 

  Kreeg 13 juni een doorbraakbloeding en heb toen 15 juni mijn laatste pil genomen midden in strip ivm doorbraakbloeding. Was tot 21 juni ongesteld. 

  Ben nu weer 20 juli ongesteld geworden. Reken ik mijn cyclus nu vanaf mijn doorbraakbloeding of vanaf de dag nadat ik gestopt was met de pil? 

  En ik las dat je ovulatietesten tussen 10.00 en 16.00 moet gebruiken maar ik werk. Dus ga ochtends 7.30 van huis en kom 18.30 weer thuis. Wat is dan het handigste om het elke avond rond 17.00 te doen? Of elke ochtend? 


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10225757 Quote

  Bedoel in de avond rond 19.00  kan het bericht niet bewerken 🙈


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10225760 Quote

  Heyheyy

  Ik gebruik ovulatie testen  en ik werk ook gewoon dus ik doe ze elke dag rond 7 uur  savonds en kan prima  mijn piek hiermee  meten. Vorige keer bij mijn eerste kindje en nu weer  kan ik prima  zien wanneer mijn piek is.

  Ik gebruik de ovulatie testen  van kruidvat  eigen merk. Ik zie de lijntjes langzaam oplopen  2 keer heel donker  en daarna weer afzwakken.😊.

  Ja moeilijk te zeggen wanneer je het best kan testen. Ik heb na mijn bevalling hele wisselende cyclussen  gehad  en ik begin eigenlijk op dag 10 met testen  ik ben nu zn anderhalve week deze rondeaan het testen en vandaag dus mijn eerste piek gemeten   dus ja ik ben al wat testen  verder maar wilde hem zeker niet missen dus ik zou vooral omdat het je eerste keer is gewoon optijd beginnen met testen en dan maar zien wanneer je hem tegen komt😊


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10225773 Quote

  Super bedankt voor je antwoord!  Dan ga ik het ook avonds doen om 7 uur.  En begin ik ook op dag 10 haha. Bedankt! Ben benieuwd. 🙂 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10225787 Quote

  Ja zou ik ook gewoon doen wel vanaf de eerste dag van he laatste menstruatie rekenen he?

  Dus 20 juli en dan 10 dagen verder😊

  En als je een beetje weet hoe je cyclus  in mekaar zit kun je altijd later gaan testen.  Maar ik zou gewoon  lekker vroeg beginne om hem zeker niet te missen😊


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10225797 Quote

  Wat Nicolle zegt, de tijdstippen komen niet zo nauwkeurig, maar wel fijn als je het elke dag rond dezelfde tijd doet. Mocht je niks kunnen vinden, kan je nog kijken of het helpt als je 2 uur vantevoren niks drinkt, of dat je met een ander type test (gevoeliger als je niks vindt of juist minder gevoelig als je te veel/lange pieken vindt) betere resultaten krijgt. 😉 Als je niks kan vinden zou je ook nog juist voor je werk kunnen gaan testen, ’s morgens is je urine doorgaans wat geconcentreerder en kan je dus minder gevoelige testen gebruiken dan later op de dag. Maar nadeel daarvan is dat je waarschijnlijk niet snel meer kan handelen als je je piek vind en dan loop je er waarschijnlijk de hele dag op het werk aan te denken, haha, daar had ik tenminste last van.

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10225830 Quote

  Haha ja dat zou ook net wat voor mij zijn,  Dan gaat mijn werkdag niet snel genoeg voorbij haha. 

  Ja ik ga 30 juli beginnen met testen en doe het elke avond rond 19.00 En ga dan uit voorzorg vanaf 17.00 niets meer drinken. 

  Ik heb eerst 48st. sensitest Pro gekocht die stonden online wel goed aangeschreven. Ben benieuwd. Super bedankt voor jullie uitgebreide antwoorden zeg! 😁


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10225835 Quote

  Ja dat sowieso ook

  ik drink voor het laatst om half 3 dus in mijn laatste pauze en test rond 7 uur.😊 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct