Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pampers Of Kruidvat

 • Auteur
  Berichten

 • Truffel
  Bijdrager
  #10245168

  Ik koop altijd bij wehkamp maandbox pampers premium 240 stuks voor €28.24. Dus €0.117 cent per luier. Ben er ook gewoon tevreden mee.

  Nu hoor ik vaak over de kruidvat luiers. Hoeveel kosten die als er een aanbieding is? Want vanaf maat 3 heb je de oude droog en vertrouwde dus misschien stap ik over naar die als die goedkoper zijn.

  Welke billendoekjes gebruiken jullie? Ik gebruik ook weer pampers sensitive. €14.99 voor een doos waar 12 pakken in zitten. In 1 pak zitten 52 doekjes. Dus 0.024 per doekje.

  De kruidvat lotiondoekjes vond ik ook fijn in het proefpakket. Komen die goedkoper uit?


  Fleurol
  Bijdrager
  #10245171 Quote

  Ik ben altijd tevreden geweest over Kruidvat. Luierdoekjes 12 x82/doos voor 11.99

  Luiers zijn standaard 2 maxipakken (aantal luiers verschilt per maat maar tussen 75 en 95 denk ik) voor 25 euro

  Hier kregen ze juist uitslag van pampers


  Mama van Raff
  Bijdrager
  #10245172 Quote

  Ik heb nog nooit de moeite genomen om uit te rekenen wat ik per luier of per doekje zou betalen en mijn zoontje is nu dik 2,5 🙈. 

  Iets heel anders ik had met de geboorte een luier taart gehad met Kruidvat luiers erin. Mijn zoontje kon hier helemaal niet tegen en kreeg flinke uitslag van Kruidvat luiers. Dus ik zou zeggen probeer is een klein pakje voor je een heel pakket in slaat 


  I-G
  Bijdrager
  #10245184 Quote

  Kruidvat, dikke prima!

  Ik haal altijd meerdere jumbopakken tijdens stapelkorting (is heel vaak) en dan is het wel echt goedkoper dan pampers volgens mij.

  Qua doekjes vind ik pampers/etos/Hema t fijnst. Ik vind zelf vd kruidvat niet lekker ruiken


  Sneeuwwitje
  Bijdrager
  #10245185 Quote

  Toen mn dochter net geboren was heb ik allerlei merken luiers geprobeerd. De Kruidvat vond ik de slechtste van allemaal. Of ze nou had gepoept of geplast, alles lekte steeds door. Rug en soms benen nat. Ik heb toen 5 ongeopende pakken terug gebracht naar de winkel en geld terug gekregen.

  Pampers vind ik de beste. Ook ik koop deze via wehkamp en soms bol.com of trekpleister. Bumblies zijn ook erg goed! Te koop bij Dirk, Plus en Hoogvliet supermarkt

  Groetjes


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10245196 Quote

  Bij Kruidvat moet je de aanbiedingen in de gaten houden. De jumbopakken zijn altijd per 2 voordelig. Maar soms hebben ze nog betere acties. Zo had ik laatst 4 jumbopakken voor 40 euro. Mijn dochter zit inmiddels in maat 4+ en zo uit m’n hoofd zitten er 75 in een pak. 

  Billendoekjes per doos bij de Kruidvat, 12 pakjes voor 11.99. In de gewone zitten 80 doekjes per pakje. De sensitive 72 doekjes per pakje. 

  Voordeel bij Kruidvat is dat je dichte verpakkingen luiers ook zonder bon kan omruilen voor een andere maat. Maar misschien is dat bij andere merken/winkels ook wel het geval. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  SanneAB
  Bijdrager
  #10245213 Quote

  Toen mijn zoontje 3/4 maanden was vond ik bumbies van de plus echt super. Mega zacht en flexibel en de luiers lekken niet door. Daarna, nu dus gebruik ik woezel en pip, is een beetje vergelijkbaar met bumbies.

   

   

  #10245220 Quote

  Ik gebruik zowel de luiers (droog en vertrouwd) als de doekjes van Kruidvat. Met Pampers was ze iedere ochtend nat als ze de hele nacht doorsliep. Dus toen overgestapt op Kruidvat luiers en sindsdien is ze altijd droog als we haar uit bed halen ‘s ochtends. 

  Ik koop meestal alles in de aanbieding, laatst ook 4 megapakken voor 40 euro, dat scheelt dan echt een hoop 🙂

  #10245222 Quote

  Ik heb laatst 200 luiers van Kruidvat gekocht voor 13 euro. Kruidvat vind ik zelf erg fijn, ze vallen iets smaller en dat zit bij mijn zoon wat beter.

  Verder gebruik ik wel billendoekjes van pampers pure, omdat ons zoontje beetje gevoelige huid heeft en de lotion dan irriteert (heeft ie van mij, parfum is een dingetje). Ik heb ook zo’n voordeeldoos daarvan besteld maar weet niet meer voor hoeveel en hoeveel pakjes (kostte wel meer dan bij jou).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct