Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Paniek?

 • Auteur
  Berichten
 • #10161003

  Hoi Allemaal,


  Beetje een gek verhaal, maar ik ben het spoor bijster en hoop toch dat jullie mij misschien van adviezen kunnen voorzien. Of eventueel herkenning zien in mijn verhaal. 
  Mijn man en ik zijn bezig om zwanger te raken van ons 1e kindje. Ik ben al een tijdje bezig met het slikken van foliumzuur en we houden alles goed in de gaten. 

  Voelde mij heel anders. Met vlagen wat misselijk en onwijs moe. Wat beide al niets voor mij is. Nu was ik afgelopen keer 5 dagen over tijd. Wij waren al gelijk erg blij! Vooral omdat die ‘kwalen’ ook om de hoek kwamen kijken. Nu werd ik toch plotseling ongesteld..  hier hebben wij ons bij neergelegd en dachhten: volgende keer beter! Zijn nog niet zo lang bezig dus vonden het al knap als het zo snel raak was. 


  Echter bleven de ‘kwalen’ aanhouden. Steeds moeier en met vlagen misselijk. Ook mijn buik voelt steeds vreemd.. lijky alsof ik ongesteld moet worden, maar dat moet ik helemaal niet. Tot ik vandaag opeens, uit het niets, bloed verloor.. 

  Ik ben al 2 jaar gestopt met de pil. Mijn cyclus ligt altijd tussen de 35 en 38 dagen. Qua bloedverlies altijd hetzelfde eigenlijk. 9 december voor het laatst ongesteld geweest. Totdat ik het dus ‘opeens’ werd op 20 januari. Dit was een cyclus van 43 dagen. Het bloed tijdens de laatste ongesteldheid was minimaal, echt extreem weinig. Eisprong was op 3januari
  Heb vandaag een test gedaan, die was negatief.. 

   

   


  JMaasje
  Bijdrager
  #10161015 Quote

  Misschien toch even over een paar dagen opnieuw testen. Innesteling kan soms pas na 8-12 dagen nog gebeuren en het meetbaar hormoon daardoor ook wat later. (Dit kan het bloeden ook verklaren) 

   

  #10161017 Quote

  Misschien toch even over een paar dagen opnieuw testen. Innesteling kan soms pas na 8-12 dagen nog gebeuren en het meetbaar hormoon daardoor ook wat later. (Dit kan het bloeden ook verklaren)

  Bedankt voor de snelle reactie! Ik ben van alles in mijn hoofd aan het halen wat het kan zijn.. Ga sowieso morgen even de HA bellen


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10161023 Quote

  Hmmm vervelend zeg.

  Misschien  doordat je zoveel kwaaltjes hebt toch wat gestressder dan normaal. Daardoor kan je menstruatie ook uit blijven .

  En anders even inderdaad de dokter bellen

  Succes 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct