Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Paniek Afnemende Symtonen

 • Auteur
  Berichten

 • Monna
  Bijdrager
  #10296057

  Goedemorgen

  Ik ben vandaag best wel in paniek.. Zondag op maandagnacht ben ik misselijk geworden.. Wel 12 x overgegeven tot gisteren middag. Tegen de avond trok de misselijkheid weg.. En kreeg ik hoofdpijn

  Deze ochtend nog een beetje misselijk maar mijn harde borsten zijn ineens zacht geworden en niet meer gevoelig en mijn buik voelt ook minder hard.. 

  Vorige keer stopte het vruchtje met 6 weken met groeien.. Zou nu in de 7e week zitten. Ben zo bang dat we over 2 weken weer een slechte eerste echo krijgen met een missed abortion.. Iemand dit ook gehad? Afnemende symptonen en misselijkheid.. Wat daarna mis ging

  Voel me echt heeeeeel onzeker vandaag.

  Groetjes

   

   


  XkArEn
  Bijdrager
  #10296064 Quote

  Kan je misselijkheid afkomstig zijn van een buikgriepje? 

  Ik ben momenteel 12weken en ben totaal niet misselijk geweest. Mijn borsten waren ook af en aan gevoelig. Ene dag wat meer dan de andere dus.

  Probeer je niet teveel zorgen te maken, en indien de twijfel blijft bel dan als je geen vroegere afspraak kan krijgen?


  PippaLotta
  Bijdrager
  #10296068 Quote

  Ik snap je onzekerheid! Ik moet eerlijk gezegd ook gelijk denken aan een buikgriep omdat het spugen opeens heel heftig is en ook opeens weer voorbij.

  Kwaaltjes komen en gaan en daar kan je echt niet op varen! Bij mij was de misselijkheid met 8 weken opeens over maar dat was echt geluk en geen slecht teken! 

  Voor nu kan je helaas niets anders doen dan afwachten. Als je je nog echt zoveel zorgen gaat maken dat de stress door je lijf giert en je bijv niet meer slaapt en eet, dan zou ik de verloskundige bellen. Misschien willen ze wel eerder een echo voor je maken.

  Sterkte en liefs!

  #10296077 Quote

  Wees blij zou ik zeggen. Heb je krampen of bloedverlies? Anders zou ik me geen zorgen maken. Je kan natuurlijk altijd de verloskundige bellen om je gerust te stellen 


  Jorienh
  Bijdrager
  #10296216 Quote

  Ik ben ook alleen de eerste paar dagen misselijk geweest en daarna niks meer. Zegt niks.

  ik heb ook eerst een miskraam gehad en daardoor was ik ook super onzeker. Mocht daardoor vaker komen bij de verloskundige voor een echo. Wellicht even bellen? Snappen ze vast wel dat je nu extra onzeker bent.

  komt vast goed! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct