Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Paniek Zwanger En Pcos

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniem
  Lid
  #5728700

  Hallo, Ik wordt al  ruim 2,5 jaar niet ongesteld en gister ben ik hiervoor naar de gynaecoloog gegaan die een inwendig onderzoek heeft gedaan. Hoogstwaarschijnlijk heb ik PCOS maar voor de zekerheid moeten we nog de bloedtest afwachten.
  Vandaag is het meest onverwachte gebeurd; ik ben ongesteld! Vorige week heb ik voor het eerst in deze jaren onveilige sex gehad. Zou deze bloeding kunnen wijzen op een zwangerschap? Bedankt


  Lytsmantsje
  Bijdrager
  #5728714 Quote

  Misschien handig om contact op te nemen met de afdeling. Staat mij iets van bij dat wanneer je ongesteld bent geweest en pcos kan je starten met medicatie die helpen bij goeie eisprong. Dit zou ik toen ik doen maar bleek toen zwanger te zijn.

   

   


  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5728739 Quote

  Hi!

  Zou die bloeding niet een gevolg van het inwendig onderzoek kunnen zijn? Waarom zou de bloeding met een zwangerschap te maken hebben? Ligt een beetje aan je timing “vorige week”, maar technisch gezien ben je de eerste week na onveilige sex niet zwanger. Dat duurt minstens nog een week. Duurt ongeveer 1- 2 dagen voordat de zwemmers een eitje bevruchten, dan heeft het eitje 4-5 dagen nodig om de baarmoeder te bereiken en dan moet hij nog een plekje vinden (ook 1-2 dagen). Op zich kun je dan al innestelingsbloedingen krijgen, maar dat is wel heel vroeg.

  Liefs, Anna

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct