Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Pap Voor Dreumes 1 Jaar

 • Auteur
  Berichten

 • Ivh
  Bijdrager
  #10510241

  Hi allemaal. Ik ben een beetje aan het zoeken en wil graag wat tips.
  Mijn dochter is net 1 jaar ,(2-12-2020) en krijgt elke ochtend pap voor ontbijt. Ik heb tot nu toe die van Nestlé met biscuit smaak, die vind ze gewoon heerlijk en eet ze met gemak op. Meerdere andere geprobeerd voordat ik bij die kwam, en alleen deze eet ze echt op.
  Maar nu….deze pap is vanaf 6 maanden .. moet ik nu overstappen naar een pap voor vanaf 1 jaar? Heb de multifruit versie geprobeerd maar die lijkt ze minder lekker te vinden…toch blijven doorzetten of mag ze de biscuit versie blijven eten?
  Xxx


  Cinn
  Bijdrager
  #10510242 Quote

  Ja joh vanaf 12 maanden mag ze ook de multifruit pap maar de biscuitpap mag ze dan ook nog steeds hoor! Mijn zoontje heeft ook tot 1.5 ofzo die biscuit pap gegeten, was eeen tijd lang het enige wat hij accepteerde als ontbijt.. tegenwoordig eet hij gewoon brood..


  Yima
  Bijdrager
  #10510247 Quote

  Het is niet zo voedzaam als pap met echte granen. Hier eet mijn dochter wel havermout. Maar vooral als ik het lekker maak met bijvoorbeeld appel en rozijntjes ofzo. Dat is voedzamer dan een bordje biscuitpap. 

  Maar wat leeftijd betreft maakt het niks uit. Jij mag ook biscuitpap eten 😄


  Ivh
  Bijdrager
  #10510250 Quote

  Bedankt voor de reacties! Ja dacht al met voedzaam dat het minder zou zijn, maar ze eet nog niet zoveel 😅 als in kleine porties, maar meer over de dag verdeeld.


  Yima
  Bijdrager
  #10510254 Quote

  Helemaal prima hoor. Gewoon blijven aanbieden. Sommige kindjes hebben gewoon wat langer nodig. Smaken wennen vanzelf als je ze bloot stelt. En vaste voeding wordt ook meer als ze er echt aan toe zijn. 

  #10534823 Quote

  Hoi, zelf gebruik ik de pap van de Ah bio 12+ deze bevat enorm minder suiker dan alle anderen. Ga wel afwisselen met brood. Hij is 13 maanden

  read more image Lees ook: Hoeveel groente en fruit moet een kind eten?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen