Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Papfles Klontert Wat Doe Ik Fout

 • Auteur
  Berichten

 • Rooslii
  Bijdrager
  #10150897

  Hi, wat ik ook doe als ik papfles wil maken klontert het. Of ik t nou koud warm of kokendheet maak. Ik maak een fles van 180+6 met 2 eetlepels rijstebloem. Als ik 1 eetlepel doe blijft het gewoon dun maar het rare is: ik gebruik difrax s fles met speen 1+ maanden daar komt het dan niet uit en met de 3+ maanden speen gaat het dan weer veelste snel. Welke fles gebruiken jullie hiervoor?  Wat doe ik nou verkeerd met die papfles? 


  Mama van Quinn
  Bijdrager
  #10150916 Quote

  Het klonteren herken ik niet zo sterk. Ik maak eerst een gewone fles en daarna voeg ik pas de rijstebloem toe. Eerst gooide ik alles tegelijk erin, maar ging niet zo goed.(niet zo erg als jij zegt hoor)

  Ik gebruik normaal dr brown flessen maar wilde voor de pap fles graag difrax gebruiken met de 3 standen speen van difrax. De 3 standen speen op stand 3 werkt perfect. Doet hij er ong 15 min over, maar meneer wil absoluut niet uit de difrax fles drinken. Nu dus de dr brown zonder ventiel met difrax 3 standen speen.

  De speen heeft een spleetje waardoor de melk niet door druppelt wanneer meneer niet drinkt. Hij leek soms te verdrinken doordat de melk/ pap maar door liep.

  Hopelijk heb je er iets aan


  Naniene
  Bijdrager
  #10150945 Quote

  Lukte mij ook nooit. Mijn dochter heeft t vanaf het begin dus maar van een bordje gegeten. 


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  #10150952 Quote

  Je kan het beste de pap even apart in kokend heet water oplossen door middel van flink hard te schudden dan in de drink fles het aantal cc in koud water erin doen en dan pas bij elkaar !

  Werkt hier super. Bij 180 doe ik 90 heet water en 90 koud water


  Marma
  Bijdrager
  #10150985 Quote

  Wat betreft de speen had ik hetzelfde, de S verstopt en de L gaat veel te snel. Ik heb nu de M en dat gaat goed. 

  Ik maak mijn papfles met bv dus dat wordt sowieso niet zo dik. Maar op de verpakking van de pap die ik gebruik staat 1 eetlepel per 100 ml dus heb je bij 180 ml misschien net iets te veel aan 2 eetlepels? 

  Ik gebruik overigens een maatlepel want in eetlepels zit ook weer verschil qua grootte en diepte. 


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10150988 Quote

  Ik maak een papfles zelfs nog met johannedbroodpitmeel erin en dst gaat prima met de L speen van difrax. Ik doe half warm, half koud water, melkpoeder, johannesbroodpit en rijstebloem en dan met een mini garde roer ik alles door. Dit gaat prima, ik doe alleen wel iets minder rijstebloem, ik doe meedtal 1 lepel ipv 2

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Ansje123
  Bijdrager
  #10152387 Quote

  Ik maak papfles gewoon zoals normale fles. Eerst flesje maken en dan de rijstenbloem erbij. Roer wel even goed door met een vork. Geef het met dr brown fles en speen 4 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct