Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Partner in het buitenland

 • Auteur
  Berichten
 • #10125315

  Ik wil graag snel zwanger worden hoe lang kan de sperma leven als hij het opstuurd met mogelijke snelle methode binnen 3 dagen en dan vervolgens zelf binnen spuit bij de eisprong  proberen kan altijd toch 

  #10125328 Quote

  Ik denk dat dat niet mogelijk is. Buiten het lichaam blijft sperma maar een paar uur leven tenzij het ingevroren is. Ik vrees dus dat het geen oplossing is om het op te sturen.


  Rooslii
  Bijdrager
  #10125336 Quote

  Ik zou gewoon wachten tot hij terug is of zelf daarheen gaan 

  #10125375 Quote

  Maar we kunnen het proberen en hoe moet het ingevroren blijven 


  Gerako
  Bijdrager
  #10125388 Quote

  Helaas gaat dat niet lukken op deze manier. Eenmaal het lichaam verlaten en afgekoeld zijn er geen levende cellen meer. Bij inseminatie moet dit binnen het uur gebeuren, en dan moet het sperma op temperatuur gehouden worden.  

  Ook invriezen middels huis tuin en keuken vriezer kan niet, voordat het überhaupt ingevroren is, zijn alle cellen al dood. Je zal toch echt moeten wachten tot jullie samen zijn….


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10125433 Quote

  Goed om te beseffen dat lang niet iedereen in 1 keer zwanger is. Mocht er een manier (medisch transport bijvoorbeeld) zijn om levende zaadcellen van hem bij jou te krijgen, lijkt het mij ontzettend omslachtig, en ik denk echt niet dat je er eerder zwanger door raakt.

  Proberen kan, maar besef wel dat je ‘oud’ materiaal bij jezelf naar binnen sluit, daar kan in 3 dagen van alles in gegroeid zijn. Kans op een blaasontsteking lijkt mij groter.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct