Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Partner Mastrubeerd

 • Auteur
  Berichten

 • mamavanSA
  Bijdrager
  #10617253

  Hallo,

  Zoals de titel al zegt ben ik laatst erachter gekomen dat mijn partner mastrubeerd. Ik ‘betrap’ hem onder douche. Hij was er zelf van geschrokken en bang dat ik boos zou zijn.
  Uitgelegd dat ik niet boos ben maar er vooral erg onzeker van word.

  Onze jongste dochter is inmiddels 5mdn en ons seksleven is niet zoals ervoor. Er gebeurd nauwelijks wat tussen de lakens. Zelf vind ik mijn lijf na een keizersnede gewoon niet meer mooi en voel ik me een melkmachine wat ook niet mee helpt

  Nu ben ik super onzeker hierdoor geworden en het blijft maar de hele tijd in mijn gedachten.

  Iemand ervaringen of een luisterend oor voor mij?


  ZazouTwee
  Bijdrager
  #10617262 Quote

  Hoe komt het dat je dat zo’n probleem vindt? Je zegt dat je hem betrapt heb,.. maar wat doet hij dan precies fout? Ik denk dat bijna alle partners van de mensen hier op het forum dat doen en een groot deel zelf ook. 


  mamavanSA
  Bijdrager
  #10617277 Quote

  Zoals ik al beschreef hij doet niks fout ik voel me er gewoon super onzeker over.


  Essil
  Bijdrager
  #10617292 Quote

  Masturberen is ruimschoots beter dan vreemd gaan.


  Essil
  Bijdrager
  #10617294 Quote

  Dat melkmachine gevoel herken ik wel. Maar je mag ook enorm trots zijn dat borstvoeding geven na een keizersnede lukt! Dat is niet voor iedereen weggelegd.

  Neem zelf ook wat tijd om je lichaam weer te leren kennen en liefhebben.

  #10617770 Quote

  Hi! 

  Ik snap wel dat je er onzeker van wordt. Zeker omdat je als pasgeboren moeder zo hard je best doet om een goede moeder te zijn, een goede vrouw, goed je werk te doen, je huishouden op orde. En dan is je lijf niet zoals het ooit was want hallo je hebt een compleet mens op de wereld gezet en dat doet nogal wat met je lijf. Mijn dochter is 6 maanden en mijn man en ik hebben het er regelmatig over. Hoe vinden wij dat het gaat, nog tevreden met ons seksleven, zo niet wat kunnen we doen om het “beter” te maken of heeft het gewoon even tijd nodig. Daarnaast is het ook de taak van je man om je te laten zien dat je het geweldig doet en je lijf prachtig is. 

  Ik hoop dat jullie er samen uit kunnen komen door het gesprek aan te gaan. Probeer daarin ook aan te geven dat jij je wat onzeker voelt over je lijf en dit versterkt wordt doordat hij masturbeert en niet jou probeert te verleiden. 

  read more image Lees ook: Relatie na de geboorte van je kind

  mamavanSA
  Bijdrager
  #10617992 Quote

  Bedankt voor jullie reacties!

  Ik ben het gesprek aangegaan en eerlijk toegegeven dat ik mijn lichaam niet mooi vind en daarom waarschijnlijk minder intimiteit zoek. En dat dit gevoel is versterkt door de situatie. Hij begreep en en heeft gezegd dat hij mij wel mooi vind en het knap vind hoe ik alles doe.

   

  Dit heeft ons wel een stuk dichter naar elkaar toe gebracht. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen