Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pas Laat Na Nodeen Positieve Test

 • Auteur
  Berichten

 • Mandareintje
  Bijdrager
  #10245165

  Hi allemaal,

  Ik weet zeker dat ik op vrijdag 30 augustus mijn eisprong gehad heb (omdat we IUI doen en dit op echo bevestigd is). Nu word ik altijd op 14 dagen na ovulatie ongesteld. Gister was dus mijn NOD en vandaag ben ik dus voor het eerst overtijd. Met nerveuze handjes vanmorgen dus samen een test gedaan, en jawel, kei negatief. Ik heb getest met Kruidvat 2 voor 5 test en met de action test (geen early). Zijn er meer vrouwen die pas later na NOD positief testte en die wel zeker wisten wanneer hun eisprong was? (Dus niet pas laat positief testte omdat de eisprong later was oid).

  Ik probeer in te schatten of het nog heel reëel is om hoop te hebben deze ronde.. ik weet het, geen bloed is goed, maar toch. Had zoveel hoop omdat ik nog niet ongesteld werd en dit is al ronde 15 dus het mag onderhand wel eens gebeuren vind ik..

   


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10245167 Quote

  By the way ik moest om half 6 heel nodig plassen dus heb toen urine opgevangen en daar hebben we om 8 uur half 9 een test mee gedaan. HCG vervliegt toch niet oid? Heb een derde (action) test met wat verse urine gedaan en die was ook negatief maar ook minder geconcentreerd natuurlijk. Zou denk ik niet uit moeten maken of denkt iemand van wel?


  Farru
  Bijdrager
  #10245190 Quote

  Ik heb er geen ervaring mee, maar ik lees en hoor heel vaak dat sommige vrouwen pas 1 week na nod positief testen.  Hcg loopt iedere 3 dagen op het kan heeel goed dat je nog niet voldoende hebt om te testen! Dit komt echt heel vaak voor. 

  Dit is ontzettend balen lijkt mij! Ben je eindelijk overtijd… dus ga je uit dat een test direct antwoord geeft en dan krijg je niks nog meer onzekerheid. Succes met nog even afwachten. Ook las ik eens dat testen voor nod sowieso met de eerste urine moet maar na nod kun je ook met middag urine positief testen. Dus dat je je urine langer hebt laten staan maakt niet zo veel uit geloof ik. Op deze site las ik zelfs dat die 99% zekerheid die een test geeft pas volledig 99% is in de week na je nod. 

  https://www.kraamzorgdewaarden.nl/blog/zwangerschapstesten

   


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10245210 Quote

  Dankjewel Farru! Lief berichtje. Ik ben helaas zojuist tóch ongesteld geworden. :'( Helaas weer door naar de volgende ronde… ronde 16 nu. 


  Farru
  Bijdrager
  #10245212 Quote

  Ahhh nee, bah dat is zuur! Dat vind ik oprecht rot voor jullie. Hopelijk mag het snel wel positief zijn 🤗


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10245353 Quote

  Dankjewel!!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct