Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Pco Syndroom Nu Toch Misschien Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • BTA
  Bijdrager
  #10176395

  Hi Allemaal,
  Vanaf januari 2018 ben ik gestopt met de pil voor onze kinderwens. De eerste maand werd ik al niet ongesteld en kreeg ik wel heel veel buikpijn en moest ik overgeven (terwijl normaal tijdens de pil had ik nergens last van) ik had geen bloeding. Exact een maand later had ik weer veel krampen en moet ik overgeven. Dit keer wel een kleine bloeding.
  25 januari 2019 ben ik bij de afdeling gynaecologie geweest hier hebben ze een onderzoek gedaan en kwam er uit dat ik PCOS heb. Doel 1 van de arts, afvallen. Helaas heeft het overgewicht een groot belang hier in. (uiteraard wil ik ook gezond zijn voordat ik er een kleintje in laat groeien maar als je zwaarder bent weet je ook hoe zwaar het echt is.
  Sinds 1 jan ben ik nu wel al 7 kilo kwijt dus gaat goed maar blijft lastig.
  De afgelopen dagen voelde ik mij heel anders. HEEL VEEL ZIN IN FOUT ETEN. stemmingswisselingen, moe en gevoelige tepels. (ook ligt de kat continu bij mij maar dat doet ze van zich zelf ook wel vaak)
  Ik dacht het zal niet, de dokter heeft gezegd de kans om zwanger te worden is echt NIHIL want je hebt geen eisprong. Maar vanmorgen deed ik een test.. en ongelooflijk maar er stond zwanger 3+.
  OMG, dit zou natuurlijk goed kunnen aangezien ik dus eind jan het echo onderzoek had en toen nog niets zichtbaar is. Maar morgen ga ik weer een test doen en dan meteen naar de huisarts. Zo maf, ik hoop dat het morgen ook weer positief is. Maar besef wel dat het ook makkelijk negatief zou kunnen zijn!
  Maar wat zou het welkom zijn. Hier toevallig mensen met een zelfde soort verhaal? En hoe erg vertrouwen jullie de ClearBlue?
  En toch bijzonder dat mijn lichaam zei doe een test (bang voor teleurstelling ) toch gedaan en nu zo spannend!

  #10176470 Quote

  Hi,

  Jeetje wat een verhaal, wat zul jij in spanning zitten inderdaad. Ik heb met zoiets absoluut geen ervaring, dus ik kan er niet over mee praten. Wel heb ik altijd de testen van Clear Blue gebruikt en deze waren altijd duidelijk en klopte altijd. Meid, ik ga heel hard voor je duimen dat je een geweldig mooie uitslag mag gaan krijgen. Dat verdien je dubbel en dwars. Succes!


  BTA
  Bijdrager
  #10176497 Quote

  Dankje voor je lieve bericht CinB ! 

  Vanacht kon ik niet slapen en dus al om 3 uur de test gedaan! En weer positief en 3+ super spannend! Kijken of ik morgen meteen bij de huisarts terecht kan😁


  BTA
  Bijdrager
  #10176741 Quote

  ElsieJoy  bedankt voor je bericht. 

   

  Ja klopt het is echt iets mafs. Maar ik ben eigenlijk al 1,3 jaar niet ongesteld geworden. Voelt heel maf allemaal. Maar hoe cliche het ook is. Wij waren op dit moment er echt niet mee bezig en nu gebeurt het terwijl vorig jaar hebben wij echt ons best gedaan. Dat las ik al best vaak maar is wel heel toevallig bij ons ook zo. 

   

  Morgen mag ik om 12:00 naar de verloskundige toe! SPANNEND!


  BTA
  Bijdrager
  #10177063 Quote

  Woehoee tussen de 5-6 weken zwanger ze konden zelfs een minuscuul hartje zien kloppen! Hoe bijzonder!! 

   

  Zo gelukkig maar ook zo bang! Ga proberen alleen maar te genieten en hopen dat alles goed gaat! Maar dit wondertje is nu al een doorzetter haha


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10177269 Quote

  Van harte gefeliciteerd! Wat een fijne verrassing, geniet er van! 

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  BTA
  Bijdrager
  #10177327 Quote

  Dank je wel!! Zoo leuk en spannend! 


  Niet veel soeps
  Bijdrager
  #10177503 Quote

  Van harte gefeliciteerd.  Een mooie zwangerschap gewenst.  Geniet er volop van. 


  BTA
  Bijdrager
  #10392172 Quote

  Lieve dames met PCOS – ik wil jullie graag een beetje hoop geven. Der was dus tegen mij gezegd dat de kans dat ik zwanger wordt nihil is. Al een jaar was ik niet meer ongesteld geworden. Maar een paar weken na het gesprek met de arts bleek ik een week later na het gesprek zwanger te zijn geworden. En nu loopt hier een heerlijk blij mannentje rond van 14 maanden! Maar na de zwangerschap werd ik weer niet ongesteld. En nu ben ik inmiddels 29 weken zwanger van onze tweede babyboy! 💙🙌🏻 ik heb geen hormonen hoeven spuiten geen vervelende trajecten in hoeven gaan. Ik moest alleen de klap horen dat het niet zomaar zo gaan. En toch zoveel geluk gekregen💙☺️ het is niet vanzelfsprekend maar hou het vol! En ik denk dat bij mij het loslaten (want was er denk ik toch wel heel druk meebezig voor het gesprek) ook hielp !

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen