Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

PCOS / clomid

 • Auteur
  Berichten
 • #10097370

  Hoi allemaal,

   

  vandaag ben ik naar het ziekenhuis gegaan en zoals verwacht heb ik PCOS. Nu zag ze wel rond de 30 eitjes zitten (is dat niet bizar veel?)

  Nu ga ik beginnen met 7 dagen achter elkaar medrodyprogesteron om ongesteld te worden en dan op derde dag van ongesteldheid beginnen met vijf dagen clomid 50 MG. 

  Nu ben ik benieuwd hoe snel jullie zwanger zijn geraakt na Clomid of wellicht nog steeds bezig zijn. Gewoon even wat extra ervaringen opdoen! 

  Groetjes 


  RebeccaSam
  Bijdrager
  #10097379 Quote

  Hoi!

  Ik heb ook PCOS en had precies hetzelfde aantal eitjes. Ik was ook begonnen aan clomid. Eerst inderdaad 50 mg, dat werkte helaas niet bij mij en daarna naar 100 en 150 mg en dit mocht helaas niet werken. Daarna zijn wij over gegaan op injecties. Ik moest dus elke dag mijzelf prikken tot we de juiste hoeveelheid hadden. En na een aantal weken met de juiste dosering had ik een groot genoeg eitje. En heb ik een andere prik moeten zetten voor de eisprong en daardoor ben ik inmiddels 12 weken zwanger😊. Ik hoop uiteraard dat het bij jouw bij de clomid blijft! Maar weet dat er meer opties zijn. Die zeker gaan werken! 

  Succes!

  Liefs,

  Rebecca


  MAH
  Bijdrager
  #10097418 Quote

  Hoi,

  Ik heb ook PCOS, ik heb alleen in mijn linker eierstok 12 cysten zitten. Rechts was normaal, maar doordat links niet goed functioneerde, deed bij mij rechts het niet altijd goed. Mijn cyclus was van zichzelf redelijk, gemiddeld rond de 33 dagen. Heb 2 keer een uitschieter gehad naar 65 en 45.

  Ik ben zelf 1 keer, zonder hormonen, zwanger geworden en helaas is dit uitgelopen op een miskraam. Daarna in overleg met de gynaecoloog besloten om toch met clomid 50mg te beginnen. Ik was in de 2de ronde zwanger, inmiddels 26 weken.

  Heel veel succes!

   

   

  #10097807 Quote

  @Rebecca, gefeliciteerd met je zwangerschap. Toch nog wel een aantal stapjes voor je echt zwanger geworden bent. Hoe voel je je?

  #10097809 Quote

  @mah, fijn dat het bij de tweede ronde al gelukt was. Ik ben benieuwd hoe snel het bij ons zal gaan. 


  RebeccaSam
  Bijdrager
  #10097851 Quote

  Ik voel me prima. Alleen wat moe maar dat hoort er bij!😊 heb jij veel last van die pilletjes om ongesteld te worden? Ik had daar soms wel wat last van, ik had dan stemmingswisselingen. 

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct