Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pcos Letrozol Zwanger Forum

 • Auteur
  Berichten

 • Heefteenwens
  Bijdrager
  #10416883

  Hoi meiden, hier een groep vanuit de forum zwanger worden; PCOS, Letrozol. 

  Zelf ben ik vandaag 6 weken in verwachting. 19 maart mijn eerste echo! 

  Weinig zwangerschap kwaaltjes, dit maakt me wel iets of wat zorgen. lichte vorm van gevoelige borsten, ben sneller vol met het eten en vaker plassen. 

  Hoe is het met jullie? 


  XxLara
  Bijdrager
  #10416904 Quote

  @Heefteenwens, thnx. Heel leuk initiatief 🙂 Maak je geen zorgen, sommige hebben nu eenmaal minder last van kwaaltjes. Ik klop het alleen maar af dat ik niet ziek, zwak, misselijk ben 🙂 Vrijdaf mijn eerste echo op 7.1 en 16 maart bij de verloskundige op 8.5. Benieuwd of mijn berekening klopt of dat ik iets voor of achteruit word gezet 🙂


  Heefteenwens
  Bijdrager
  #10416909 Quote

  Vandaag ben ik 6 weken in mijn eigen berekening. 
  19 maart mijn eerste echo. In mijn ziekenhuis doen ze het pas vanaf 8 weken. Dan zal ik 8.2 weken zijn. 

  Ik heb de verloskundige practijk gebeld, ik moet eerst de echo in het ziekenhuis afwachten voor ik me kan inschrijven en echo kan plannen. 

  Ik wacht nog even in spanning af..


  Bloem-
  Bijdrager
  #10416937 Quote

  Leuk om hier verder te praten! Vind het bijzonder dat ik hier nu ook bij aan kan sluiten 🙂 Ik ben vandaag (of morgen) 4 weken, ik reken vanaf mijn ovulatie omdat mijn cyclus eigenlijk 18 januari al is begonnen, maar sindsdien nog opgehoogd qua dosis dus de eisprong was pas 2 weken geleden! 23 maart eerste echo, dan zou ik net geen 7 weken zijn. Heb gevraagd of het bij de echoscopiste waarvan ik de vorige keer het goede nieuws kreeg dat er mooie follikel klaar zat, vind haar erg fijn dus ben wel blij dat de echo bij haar gepland kon worden


  Bloem-
  Bijdrager
  #10416938 Quote

  Oh en bij mij kijken ze bij de eerste echo in het ziekenhuis of ik daarna verder kan bij de verloskundige


  Mateke
  Bijdrager
  #10416952 Quote

  Fijn initiatief 😁!
  Ik heb ondertussen in mijn 5de week en heb ook op 19 maart mijn eerste echo staan. Dan ben ik ook een week of 8 ver normaal gezien.
  Ik heb wel wat last van kwaaltjes 🙈 wat ervoor zorgt dat ik vaak afgeleid ben op het werk.
  Ik heb nog steeds best vaak last van buikpijn. Ik vermoed dat dit dan bandenpijn is. Verder erg vermoeid. ‘s Morgens is het moeilijk om uit mijn bed te komen. Ik heb constant dorst waardoor ik dus veel drink en ook veel moet plassen. Ook ‘s nachts word ik vaak wakker van de dorst dus ik heb nu standaard water naast mijn bed staan. Ik moet ook elke nacht minstens 1x opstaan om te gaan plassen, wat ik vroeger nooit had. Verder vaak honger maar weinig eetlust. Misselijk gelukkig niet maar wel wat last van mijn darmen 🙈. En slecht en onrustig slapen, al is dit deze week precies al wat minder gelukkig. En af en toe bij te snel rechtstaan of te brute bewegingen met mijn hoofd momenten van duizeligheid.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Celine-x
  Bijdrager
  #10417035 Quote

  Zo geweldig om jullie succesverhalen te lezen. Stiekem ben ik wel jaloers op jullie echo’s op 7 weken want bij mij doen ze het ook pas op 8 weken. Als je dan niet echt de specifieke zwangerschapskwalen hebt, vraag ik mij soms toch af of het allemaal wel echt is, zeker omdat je het nieuws ook nog niet echt met anderen kan delen:D 

  Dus toch ook wel weer wat geduld oefenen die eerste echo, zo spannend! 

  Qua kwaaltjes kom ik heel hard overeen met Mateke: die dorst is echt om zot van te worden. Hopelijk betert dat nog. 

  Wel fijn dat de meesten niet echt last hebben van kwaaltjes. Hopelijk blijven we gespaard omdat we onze bijwerkingen van de letrozole al genoeg hebben moeten ondergaan ☺️


  Steph-aniee
  Bijdrager
  #10417152 Quote

  Hi meiden! Wat fijn dit! En wat was het een vrichtbare maand in de pcos letrozol groep! Zoo spannend allemaal!

  _@bloem wat fijn dat het met het pompje zo snel is gelukt!!

  Ik heb mijn eerste echo 17 maart bij 7 weken. Ik vind het bloedspannend. Heb buiten slecht slapen en vaak wakker zijn geen klachten en soms heb ik daar wel schik van gezien mn miskraam in december met 6 weken.


  Steph-aniee
  Bijdrager
  #10417154 Quote

  @xxlara ben echt benieuwd naar je echo vrijdag! Jij bent de eerste van het clubje met een echo geloof ik! Heel veel succes! Hou je ons op de hoogte?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct