Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pcos miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • WilKindje
  Bijdrager
  #10277963

  vannacht is mijn miskraam begonnen, hele erge weeachtige krampen en 3 stukken weefsel met veel bloed en stolsels gevonden. Geen vruchtje maar wellicht is die toch in het gat gevallen.. ons kindje was 8+3 en had een veel te klein vruchtzakje, ik wachtte dus ondanks 2 echo’s met kloppend hartje af tot ik het ging verliezen dit gebeurd nu.. dinsdag 31-12 had ik al een echo staan en kunnen we dus kijken of alles schoon is. Ik ben zwanger geworden in de 3e ronde letrozol 2,5mg aangezien ik lichte pcos heb.

  ik vraag me nu af of er meer mensen zijn die zo zwanger werden en een miskraam kregen, mocht je dan zodra alles schoon was weer met pillen beginnen of moet je dan wachten of je ooit weer ongesteld word? Wij willen erg graag door nu we eindelijk duidelijkheid hebben dat we het kindje dus niet mochten houden. Begrijp me niet verkeerd het is allemaal erg verdrietig maar vanaf 17-12 wisten we al dat het niet goed zat en was het rouwen al een groot deel begonnen.

   

  #10336074 Quote

  Hoi!

  Ik kwam je berichtje tegen omdat ik momenteel in hetzelfde schuitje zit.. En ik hoop eigenlijk dat je ondertussen al wijzer bent geworden wat betreft hormoonkuur en een miskraam? 

  Ik heb ook een miskraam gehad, en slikte ook letrozol (derde ronde 2,5 MG) en kreeg daarna een miskraam.

  Vanwege restweefsel moet ik wachten op een volgende menstruatie, maar ik weet helemaal niet of die gaat komen zonder de hormomen?

  Hoe is het bij jou afgelopen?

  Ik heb hier een topic over geopend, vanmorgen.

  Mocht je dit nog lezen, dan hoor ik het graag 🙂

  Groetjes Rosalinde

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct