Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pcos, provera geslikt & eisprong

 • Auteur
  Berichten

 • Saar25
  Bijdrager
  #10181211

  Goedenavond,

  Zal even in het kort mijn verhaal proberen te vertellen.

  Omdat ik pcos heb kan ik niet normaal zwanger worden omdat ik een heel onregelmatig cyclus heb. Paar jaar geleden ben ik aan de hand van clomid zwanger geraakt. Bij de ronde clomid dat ik zwanger werd dachten we dat het weer niet gelukt was, kreeg toen weer provera voorgeschreven om mijn menstruatie op te wekken. Echter werd ik maar niet ongesteld na de kuur en wat bleek 2 weken na het slikken van de kuur dat ik zwanger was! Dacht laat ik voor de grap een test doen, schrok me rot dat die ook echt positief werd! 

  Maar nu dus laatst weer in het ziekenhuis langs geweest om zwanger te worden. Heb toen provera gekregen en vandaag de laatste pil daarvan ingenomen. Alleen had ik afgelopen vrijdag een positieve ovulatietest. Op die dag hebben we geklutst en 2 dagen voor de positieve test ook. Nu hoop ik ergens dat het zoals voorheen toch raak is ondanks het slikken ban de provera. 

   

  Wie is er ook ondanks het slikken van provera zwanger geraakt? Tuurlijk weet ik dat ik binnen nu en 2 weken ook gewoon ongesteld kan worden. Maar toch wilde ik even hier de vraag stellen en het er gewoon met elkaar over hebben. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct