Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Peuter Heeft Ineens Koorts

 • Auteur
  Berichten

 • AryaArjin
  Bijdrager
  #10312302

  dag lieve mensen, mijn peuter heeft al een tijdje last van gele ontlasting, had de dokter erover gebeld en ze gaf me aan dat als zd geen koorts heeft en er niet gelig uit ziet kan het geen kwaad en gaat het vanzelf over. Sinds gisteren heeft ze nu ook koorts is ze steeds moe en ziet er bleek/gelig uit. haar laatste 2 ontlastingen(rond 16.00u) waren ook vreemd. de 1e was geel met nog edn andere kleur stopverf achtig, en daarna had ze weer gele ontlasting dit keer met slijm. ze heefr vandaag nog niet gepoept. dokter weer gebeld en ze hebben pas maandag plek. ben wel heel erg ongerust en google ik als een gek. ik kom uit op galstenen maar ze is niet misselijk en heeft geen buikpijn tot zover ik merk. ze eet ook gewoon goed. dusnweet het allemaal even niet meer. Wat denken jullie? 

  #10312303 Quote

  Drinkt ze ook goed?


  AryaArjin
  Bijdrager
  #10312305 Quote

  ja prima zelfs. ze drinkt water en geef haar ook ongesuikerde kruiden thee. 

  #10312308 Quote

  Dat is het belangrijkste. Maar ik snap je wel hoor als je ziet dat je kleine iets mankeert is elke dag wachten er natuurlijk 1 teveel 


  AryaArjin
  Bijdrager
  #10312309 Quote

  heb jij geen idee wat het kan zijn? ik heb gegoogled en kom uit op galstenen maar dat gaat ook gepaard met buikpijn en soms met braken. geen van beide heeft ze. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10312313 Quote

  Ik zou het ook niet weten maar als de koorts erger wordt en ze zelf ook zieker word zou ik niet tot maandag wachten hoor. Anders de huisartsenpost bellen vanavond of morgen. 

  read more image Lees ook: Alle kinderziektes op een rij: hoe herken je ze?
  #10312325 Quote

  Je kan ook de spoed post van het ziekenhuis bellen. Ik denk ook geen galstenen want volgens mij moet je dan wel echt pijn hebben


  DanaH
  Bijdrager
  #10312392 Quote

  Ik zou denken aan buikgriep dan is de ontlasting vaak dunner en anders van kleur en daar kunnen ze ook koorts van hebben. Drinken is het belangrijkste, een paar dagen weinig eten kan geen kwaad. Als je je er veel zorgen om maakt zou ik gewoon de huisartsenpost bellen.


  AryaArjin
  Bijdrager
  #10312406 Quote

  ze heeft al heel lang gele ontlasting. maar vandaag heeft ze nog steeds niet gepoept en ze is niet misselijk ofzo. weet het niet. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen