Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Peuter Loopt Zwalkend Na Buikgriep

 • Auteur
  Berichten

 • Ancha
  Bijdrager
  #10540777

  Hoi allemaal, ik ben alleenstaande mama en voel me nu even onzeker. Mn dochtertje is bijna 3 en heeft 5 dagen erge buikgriep gehad. Heeeeel veel overgegeven, koorts, diarree, de hele rataplan. Van de weekendarts kreeg ze een paar dagen zofran, tegen de misselijkheid. Dat hielp even en zodra t uitgewerkt was begon het feest weer. Ze.heeft eigenlijk 5 dagen alleen maar een beetje op de bnk gelegen. Gister wat hapjes van een banaan en wat melk. Vandaag voor t eerst weer een beetje “normaal” gegeten. Ze is ruim een kilo afgevallen, het was best heftig. Nu merk ik aan haar dat ze heel onzeker op haar beetjes staat. Ze loopt alsof ze een slokje op heeft zeg maar. Herkent iemand dat? Is dat iets waar ik me zorgen om moet maken, of zal het zijn van al die dagen ziek zijn…

  Groetjes ,

  Anouk


  Moradora
  Bijdrager
  #10540779 Quote

  Als ze zo ziek is geweest en daardoor nauwelijks gegeten heeft al die dagen en veel gelegen, lijkt het me niet heel gek dat ze wat gammel haar beentjes staat. Ze is natuurlijk heel veel energie en kracht verloren door het ziek zijn en niet eten, daar hebben we zelf soms ook last van na flink ziek zijn .
  Ze moet weer aansterken nu. Maar als je het echt niet vertrouwd kun je altijd even met de dokterspost bellen voor advies of geruststelling.


  Ancha
  Bijdrager
  #10540786 Quote

  Ja dit dacht ik ook al…het is zo sneu, heb haar nog nooit zo ziek gezien. Snel maar lekker aansterken inderdaad! Thanks


  Juffielies
  Bijdrager
  #10540788 Quote

  Ja herkenbaar! Onze zoon had een longinfectie en daardoor een dag of 7 niets tot amper gegeten en gedronken. Toen hij opknapte met antibiotica had hij ook de eerste dagen dat zwalkende.. naar om te zien. Maar ik dacht toen ook aan te weinig eten. Paar dagen later was dat niet meer! Even aansterken dus!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct