Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

peuter wil niet meer lopen

 • Auteur
  Berichten

 • AryaArjin
  Bijdrager
  #10317346

  na 13 dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen wil mijn dochter van 2 niet meer lopen. ze probeert het wel maar eindigt vaak plat op haar billen. Probeer haar hand vast te houden en zo te steunen maar ver komen we niet. is dit normaal? ze heeft de afgelopen 13 dagen amper wat gegeten en gedronken kan het zyn dat ze geen kracht heeft in haar benen ofzo? 

  #10317349 Quote

  ..

  #10317359 Quote

  Misschien zijn haar spieren wat verzwakt van het liggen, dan zal het al vast snel weer vooruit gaan. 


  Dreumeszwanger
  Bijdrager
  #10317361 Quote

  Ik zou gewoon overleggen met de huisarts!

  #10317362 Quote

  Ik zou even met het zh of de dokter overleggen en niet zelf gaan dokteren. Wij weten natuurlijk niet waarvoor ze in het ziekenhuis was. Wil je juist niet bang maken maar misschien heeft ze wel coxitis fugax. Of iets anders. 

  #10317367 Quote

  Ik zou afwachten want ze heeft toch 2 weken alleen maar gelegen en amper gegeten maar als je denkt dat er meer aan de hand is dan zou ik zeker even contact opnemen 

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

  Puckabella
  Bijdrager
  #10317382 Quote

  Hoi.

  Wat vervelend. Ik ben zelf kinderverpleegkundige en weet natuurlijk niet wat de reden is geweest waarvoor je dochter in t ziekenhuis heeft gelegen. Maar wat veel voorkomt is dat kinderen die (lang) in t ziekenhuis hebben gelegen inderdaad qua conditie erg achteruit zijn gegaan. Helemaal als je zegt dat ze amper wat gegeten of gedronken heeft. Het lichaam heeft de bouwstoffen nu nodig voor herstel, waarschijnlijk is ze te vermoeid/zwak om nu energie te stoppen in lopen. Op basis van wat ik nu van je weet zou ik adviseren om even te kijken of het komende dagen beter gaat nu ze weer thuis is (vertrouwde omgeving) en ze weer meer gaat eten en drinken. Maar, mocht dit het probleem zijn waarvoor ze is opgenomen of je vertrouwd het niet zou je morgen even contact kunnen opnemen met de arts uit het ziekenhuis of de huisarts.

  Succes en sterkte!


  AryaArjin
  Bijdrager
  #10323903 Quote

  kan het zijn ondat ze best wel vaak bloed hebben geprikt bij haar voeten want ze heeft wel soort van blauee plekken op haar voeten waar ze hebben gepikt. en als ze een beetje langer op haar voeten staat zegt ze wel auw ? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct