Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Piepend Bibs Speentje

 • Auteur
  Berichten

 • Mimi
  Bijdrager
  #10207766

  Hoi, heeft er hier iemand ervaring met de bibs speentjes? Ik had er eerst 3 die ik afwisselde, na een tijdje gingen ze 1 voor 1 een beetje piepen als mijn zoontje ze gebruikte. Ik nam aan dat ze kapot waren, bestelde een paar nieuwe en gooide de piepende weg, maar nu piepen de nieuwe ook (meteen bij het eerste gebruik).

  Wat moet ik hiervan denken? 


  Visje2
  Bijdrager
  #10207773 Quote

  Bij mij piepen ze altijd even als ik ze heb uitgekookt. Maar er is er eentje die altijd piept. Soms in zo’n ritme, dat mijn vriend en ik er op gaan dansen xD! Die piepende laat ik beneden en de stille laat ik boven, dan kan ik ook rustig slapen. Ik maak me er geen zorgen om.


  Mimi
  Bijdrager
  #10207779 Quote

  Ah ik ben dus niet de enige die het is opgevallen.. wel mooi shit dat ik die eerste lichting dus heb weggegooid 🤔 nouja helaas. Sommige piepen nu trouwens niet meer na een paar dagen, dus had misschien ook met het uitkoken te maken dan.


  Phi
  Bijdrager
  #10207835 Quote

  Haha ik heb ze ook en die van mn dochtertje piepen ook als een gek 😅

  Ik gooide ze idd ook steeds weg omdat ik dacht dat ze kapot waren, maar de nieuwe deden het ook, ik heb het maar zo gelaten en soms piept die ene wel en de andere weer niet. Ik hoorde het gepiep voor het eerst in de nacht en ik kon niet thuis brengen waar het nou vandaan kwam, ik dacht ook dat ik het geluid droomde of iets tot dat ik het ineens overdag hoorde toen ze tegenover me in de wipper zat 😅


  Kolibrie
  Bijdrager
  #10208158 Quote

  Ik heb ook een aantal die piepen. Volgensmij komt dat doordat aan de onderkant (kant die je zit als het in mond zit) er dan lucht kan in het rubber gedeelte en dat piept dan. 

  Na uitkoken zit er bij die dan ook water in de tuut. Deze kan je dan gewoon uitknijpen, en dan zie je waterdruppels uit dat stuk komen waar het rubber vastzit.

  #10208186 Quote

  Hier ook heel erg. Wat hier werkt, is om na het uitkoken het water er goed uit te knijpen en dan een paar uur met de speen naar boven laten opdrogen.

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct