Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijn Bij Eerste Menstruatie Na Bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • KHCO
  Bijdrager
  #10149407

  Hoi allemaal, ben vandaag na 8 weken weer ongesteld geworden. Heb een knip gehad en had de tweede week na mijn bevalling wel last van mijn bekkenbodem. Nu weer dezelfde pijn waardoor ik niet lang kan lopen of staan is dit herkenbaar? Komt dit door het ongesteld worden en blijft dit of wordt dit hopelijk minder? Alvast bedankt voor jullie reacties

  #10149421 Quote

  Je kunt altijd nog even de vk bellen voor dit soort vragen. Ik merk wel dat ik veel meer last heb van PMS. Tijdens mijn menstruatie behoorlijk buikpijn en rugpijn. Succes!

   

  #10149437 Quote

  Ik had ’t ook, ben ruim 2 weken geleden ongesteld geworden voor ’t eerst. 6 weken na de bevalling. Ten eerste liep ik leeg zo erg dat maandverband t niet tegen hield (sorry voor de details) en idd dezelfde pijn als na de bevalling. 

  Over week verwacht ik weer ongesteld te zijn, ik ben benieuwd of ’t weer zo dramatisch gaat zijn. Ik zie er best tegenop. Zou ook ni weten hoe ik dit op ’t werk zou moeten doen als ’t zo heftig blijft. 


  DaJoJa
  Bijdrager
  #10149450 Quote

  Ik heb denk ik een jaar lang heel erg veel last gehad vN mijn menstruatie na de bevalling:( ben nu weer zwanger, als ik er weer zo veel last  van hou ga ik kijken of het met de pil minder wordt. Hele naar is het, had het voor de zwangerschap helemaal niet namelijk.. Maar het hoort er dus wel een beetje bij ben ik bang. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct